MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung szoftvertámogatási ciklusa időnként kissé zavaró lehet. Tavaly a cég ígéretet tett arra, hogy négy nagy Android-frissítést vezet be egyes csúcs- és középkategóriás telefonjaira. Ez látszólag csak az S21-re és az újabb modellekre vonatkozott, a Galaxy S20 sorozat “csak” három frissítést kapott volna. Nos, úgy tűnik, ez hamarosan megváltozik, mivel a SamMobile forrásai szerint a vállalat jelenleg a One UI 5.1-et teszteli a Galaxy S20 sorozaton, amely támogatási ciklusnak az Android 13-mal és a One UI 5.0-val kellett volna véget érnie.

Az állítólagos frissítés firmware-verziója G980FXXUFHWA1, és a firmware-verzió tizedik betűje, a H általában egy nagyobb frissítési csomagot jelez. A források szerint az új szoftvert jelenleg a Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra telefonokon tesztelik.

A hét elején többen beszámolta róla, hogy a Samsung a Galaxy S23 sorozathoz készült One UI 5.1 véglegesítésével volt elfoglalva, de még mindig nem világos, hogy az a frissítés milyen újdonságokat hoz majd, lehet, hogy vannak olyan Android 13-specifikus funkciók a frissítésben, amelyek kezdetben hiányoztak a One UI 5.0 bevezetéséből.

És még valami: a Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra biztonsági javításokat kap is majd a következő két évben, ami lényegesen jobb, mint a legtöbb más androidos gyártó kínál.

(via)

2023.01.10.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+