MojAndroid
(x) hirdetés

Megjelent az idei év első Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel szerelt telefonja, amely nem más, mint a OnePlus 11. A telefont már számos információ napvilágott látott, a kínai bevezetés után pedig hamarosan más piacokon is bemutatkozhat.

Az elődhöz képest a legfontosabb különbség a kamerasziget új megközelítése, amely kerek és kissé elütő, az objektívek és az érzékelők ebben megemelt szigetben foglalnak helyet. A OnePlus szerint ez a designt a „fekete lyuk ihlette”. A telefon a szokásos módon zöld és fekete színben érkezhet majd.

A OnePlus 11 a legújabb LTPO 3.0 6,7 hüvelykes, hajlított OLED képernyőjét használja, 1440 x 3216 pixeles QHD+ felbontással és nagyon magas fényerővel, valamint 1 Hz-től 120 Hz-ig terjedő szemcsés dinamikus frissítési rátával. A OnePlus közvetlenül a Samsunggal dolgozott együtt, így a „2.75D” panel a 11-et teszi az első olyan telefonná, amely támogatja a Dolby Visiont, „hihetetlen fényerőt, kontrasztot, részletgazdagságot és színeket hozva”.

A telefon a legújabb Snapdragon 8 Gen 2 processzorral érkezik, bár az órajele alacsonyabb, mint amit a Samsung Galaxy S23 sorozatban várunk. Ezen túlmenően a telefonok a Samsung legújabb és leggyorsabb LPDDR5X RAM-memóriachipjeit, valamint az UFS 4.0 tárhelyeit is megkapják 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel, valamint 16 GB RAM-mal 256 GB tárhellyel, illetve a csúcsmodellben elérhető 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel. A telefonban az immár kötelezően nagy, 5000 mAh-s akkumulátor található ultragyors 100 W-os töltővel, ami legalább a kínai piacon benne lesz a dobozban.

A OnePlus szeretné kihangsúlyozni, hogy a 11-es sorozat egyedülálló fejlesztéseket tartalmaznak a haptikus viselkedést illetően. A műszaki adatlap szerint a telefon az egyetlen olyan vibrációs motorral rendelkező Android készülék, amely 600 mm³-nál nagyobb hangerőt kínál. Egyszerre kétirányú mozgást tud utánozni, ami jól jön játék közben:

Az első teljes fázisú mágneses áramköri technológia egyszerre két rezgést is képes megvalósítani, például vezetés közbeni támadást egy játékban

– mondja a OnePlus.

A telefon természetesen az Android 13-ra épülő Color OS 13-at futtatja majd, és már előrendelhető Kínában, az amerikai és európai piacokra 700-900 dolláros árcímkével érkezhet majd meg a 16GB / 512GB-os csúcskészülék.

(via)

(x) hirdetés
2023.01.04.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+