MojAndroid
(x) hirdetés

Európában elsőként a PocketBook Viva 8 hüvelykes E Ink Gallery 3 kijelzője a teljes színskálát képes megjeleníteni. A PocketBook új e-olvasóján a színes és a fekete-fehér tartalom ugyanolyan nagy felbontásban élvezhető, és a hangoskönyvek rajongóinak is ideális választás lehet: 6 hangformátumot támogat, beépített hangszórója van, Bluetooth kapcsolatra képes, és felolvassa a szövegfájlokat. Vízállóságának köszönhetően megbízható társ vízparti nyaraláskor vagy otthoni „kádas” ellazuláskor is.

A színpompás E Ink Gallery 3 kijelző

A PocketBook Viva az első olyan e-olvasó Európában, amelyet E Ink Gallery 3 kijelzővel láttak el. Az új típus amellett, hogy rendelkezik a klasszikus E Ink kijelzők minden egyedi tulajdonságával és optikai jellemzőjével, E Ink ComfortGazeTM technológiának köszönhetően akár 60%-kal is csökkenti a kékfény-arányt (BLR) a korábbi változatokhoz képest, ami további kényelmet és szemvédelmet jelent a felhasználóknak.

A könyvméretű, 8 colos kijelző tökéletesen illik minden tartalomhoz a szokásos könyvektől kezdve a színes képregényeken, magazinokon keresztül a grafikonokkal és táblázatokkal teletűzdelt dokumentumokig. A Viva a színes és a fekete-fehér oldalakat is ugyanakkora, 1440 x 1920 felbontásban és 300 pixelsűrűségben jeleníti meg. Mivel minden egyes pixel színes pigmentekkel van feltöltve, ez gazdagabbá és telítettebbé teszi a színeket, és az E Ink Gallery 3 lehetővé teszi a teljes színskála megjelenítését is. A SMARTlight technológiának köszönhetően nem csak a képernyő fényereje, hanem színhőmérséklete is beállítható, így a felhasználók meleg vagy hideg tónust is választhatnak előlapi megvilágításnak.

Beépített hangszóró és sok más audiofunkció

A PocketBook Viva ideális e-olvasó a hangoskönyvek rajongóinak: 6 hangformátumot támogat, beépített hangszórója van, Bluetooth kapcsolatra képes, és Text-to-Speech funkcióval is rendelkezik.
Az 5.2-es Bluetooth lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgatók, hangszórók és egyéb hangrendszerek gyors csatlakoztatását. A Text-to-Speech funkcióval az e-olvasó a támogatott formátumok bármelyikében rögzített szövegfájlt képes hangosan felolvasni természetes hangzású hangon, hangoskönyvvé változtatva azt.

Esztétikai tökéletesség és ergonómia

A PocketBook Viva a finom eleganciát, az átgondolt ergonómiát és a napi használathoz fontos kényelmet ötvözi magában. A nagy kijelző ellenére az e-olvasó könnyű és kompakt marad. Az oldalsó vezérlőgombok a lehető legkényelmesebbé teszik az eszköz tartását és használatát. A beépített giroszkópnak köszönhetően – amely automatikusan elforgatja a kijelzőt – az e-olvasó egyforma kényelmet biztosít jobb- és balkezesek számára is.

IPX8 vízellenállás

A PocketBook Viva IPX8 szabvány szerinti víz elleni védelemmel rendelkezik. Az eszköz károsodás nélkül képes 2 méter mélységig ellenállni az édesvízbe merülésnek, maximum 60 percig.

Négymagos processzor és a PocketBook Viva további jellemzői:

• 64 GB belső memória – egy nagy, mindig kéznél lévő könyvtár kiépítése érdekében.
• Rekordszámú formátum olvasására képes konvertálás nélkül – a PocketBook Viva 23 formátumot (19 könyv- és 4 grafikus formátumot) támogat, beleértve a képregényformátumokat is.
• 6 hangoskönyv-formátumot támogat – audiofájljait meghallgathatja M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 és MP3.ZIP formátumokban.
• Erős, négymagos processzor.
• Kétsávos Wi-Fi és PocketBook Cloud szolgáltatások – szinkronizálhat más eszközeivel és kényelmesen kezelheti könyvtárát.
• Rengeteg szótár – a 11 előre telepített nyelvkombináció mellett további 42 letölthető a felhasználók számára.

A színes PocketBook Viva 2023 első negyedévében fog megjelenni a boltok polcain, és nemzetközi ára mindössze 599 euró lesz.

(x) hirdetés
2022.12.17.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+