MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Good Lock testreszabási csomagja 2016-ban debütált, lehetővé téve a Galaxy-felhasználók számára, hogy alaposan személyre szabják telefonjaikat, beleértve a kezdőképernyőt és a lezárási képernyőt, az alkalmazások elrendezését, az óra számlapját, a gyorsbeállításokat és még sok minden mást. Az alkalmazás azonban régióktól függően zárolva volt és eddig egy tucat piacra korlátozódott, ami azt jelenti, hogy eddig sokan nem használhatták. Most 20 ország és régió kap hozzáférést.

Az első tizenkét piac Ausztrália, Kanada, Kína, Németország, Hongkong, India, Korea, Új-Zéland, Szingapúr, az Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok volt. Most csatlakozik hozzájuk Argentína, Ausztria, Belgium, Brazília, Chile, Kolumbia, Csehország, Dánia, Finnország, Malajzia, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Peru, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Svédország és Thaiföld.

Bár a most kiadott lista hiányos, furcsa, hogy a környező országokból többen is megkapják a funkciót, míg  hazánk továbbra sem. Úgy tudjuk, a Samsung még nem adott ki sajtóközleményt, amely részletezné a Good Lock szolgáltatás bővítésének hatókörét, így egy  halvány esély még mutatkozhat rá.  Amint megérkezik a hivatalos nyilatkozat, frissítünk.

(via)

(x) hirdetés
2022.12.14.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+