MojAndroid
(x) hirdetés

Foltok, por és nedves padló

Belépsz a konyhába, és ott, mintha mi sem történt volna, egy horrorfilmhez hasonló jelenet játszódik le. Megszáradt gyümölcslé, tea, olajfröccsenések, macska vagy más háziállat mancsainak nyomai, és mindennek tetejébe még a só is kiömlött! Hiszen tegnap még rend volt! Eddig tartott? Megint söprögetni, felmosni a padlót, és várni, hogy minden egyenletesen megszáradjon… Ne már! E három tevékenység helyett csinálhatsz egyet, hármas művelettel! Hogyan kell csinálni? Máris válaszolunk!

Ultratakarítás hívásra

Valószínűleg még egy fizetés választ el a karácsonytól, így mielőtt elkezdődik az ajándékőrület, lesz időd vásárolni valamit, ami segít a decemberi nagytakarításban! Válasszuk még ma a multitaskingot, amit a Xiaomi könnyű és okos kézi porszívója biztosít. Funkciója, hogy forró vízzel megszabadul a foltoktól, és megszárítja a frissen megtisztított felületet, így gyorsan megbirkózik a különféle szennyeződésekkel. A lakásba szórt étel, só, vagy a hóval behordott sár, mindez eltűnhet, mintha egy varázslatos tisztítási… hullámmal! Nézd meg, ahogy a szennyeződés eltűnik, és csak a csillogás és a frissesség érzése marad utána.

Rendeld meg a Mi-home.hu oldalán!

Bízz a folyamatban

A három üzemmóddal felszerelt Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó minden típusú szennyeződéssel megbirkózik. A nappaliban, hálószobában vagy irodában használd a normál üzemmódot, amely felsöpri a port és eltávolítja a szőrszálakat. A konyhában több munkát igényel a számos szennyeződés vagy a megszáradt foltok. Erre a nagy teljesítményű üzemmód lesz ideális. Ha éppen egy kiömlött itallal küzdesz, használd a speciális funkciót, hogy feltöröld a folyadékot a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívóval. Mint láthatod, nincs olyan feladat, amivel ez a különleges takarítógép ne tudna megbirkózni. A nagyon magas vízhőmérséklet (75℃) használatának köszönhetően még a legmakacsabb szennyeződéseknek sem lesz esélyük.

És mire kell nekem?

A Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó megvásárlásának előnyei nem érnek véget a ház vagy lakás padlójának korlátaival. Megspórolja a takarításra fordított időt, így az igazán fontos dolgokra koncentrálhatsz. Ráadásul a porszívó könnyű kialakításának köszönhetően nem terheli meg a hátadat, a kényelmes fogantyúnak köszönhetően pedig könnyen irányítható. Mondj búcsút a takarítás közbeni hátfájásnak, és üdvözöld a gyorsabb és élvezetesebb napi teendők korszakát!

(x) hirdetés
2022.12.04.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+