MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor 80 sorozat és az összehajtható Magic Vs nagyszabású bemutatója előtt a Honor bejelentette az Android 13-on alapuló MagicOS 7.0-t. Az új kiadás a Magic UI 6.2 utódja, és az összes új Honor telefon ezzel érkezik majd. A MagicOS vizuális átalakítást kínál számos figyelemre méltó funkcióval.

A MagicOS 7.0 áramvonalasabb kialakítású, flat ikonokkal, gördülékeny animációkkal és új Honor Sans betűtípussal. A kezdőképernyőn mostantól nagyobb mappák találhatók, amelyek könnyen elérhetők. Az új widgetek személyre szabottabb élményt tesznek lehetővé. A Honor egy új, beépített videószerkesztőt is bemutatott.

A MagicRing a Honor új megoldása a zökkenőmentes fájlátvitelhez, intelligens vágólaphoz, hívás- és értesítéskezeléshez a MagicOS eszközök és más Honor laptopok és táblagépek között. Az összehajtható eszközök az osztott képernyős billentyűzet, az intelligens widget és a feladatkezelő támogatás előnyeit is élvezik. A Magic Text egy másik újdonság, amely felismeri a szöveget a képeken, és lehetővé teszi a felhasználók számára a szöveg beolvasását és PDF-be mentését.

A Honor OS TurboX gyorsabb alkalmazásindítást és optimalizált rendszerszintű energiafogyasztás-kezelést ígér, míg a MagicGuard rendszer-, adatvédelmi és pénzügyi biztonsági szempontokkal rendelkezik, valamint védi az eszközöket a rosszindulatú programok ellen.

A Honor megosztotta azon eszközök listáját is, amelyek megkapják a MagicOS 7.0 frissítést, egyelőre Kínában. A globális bevezetési ütemterv és lista később kerül majd megosztásra.

A Honor MagicOS 7.0 kompatibilis eszközök és a bevezetés ütemezése:

2022. december

Honor Magic V
Honor Magic3 Ultimate Edition
Honor Magic3 Pro
Honor Magic3
Honor V40

2023. január

Honor Magic4 Supreme Edition
Honor Magic4 Pro
Honor Magic4

2023. február

Honor 70 Pro+
Honor 70 Pro
Honor 70

2023. március

Honor 60 Pro
Honor 60
Honor 50 Pro
Honor 50

2023. április

Honor X40 GT

2023. május

Honor V40 Light Luxury Edition
Honor X40
Honor X30

(via)

(x) hirdetés
2022.11.23.

Ezeket már olvastad?

+