MojAndroid
(x) hirdetés

A Google első összecsukható okostelefonjáról már jó ideje pletykálnak, egy új szivárogtatás szerint Pixel Fold néven érkezhet.

A névtelen forrás szerint teljesítményben nem lesz jelentős eltérés a Fold és az “alap” Pixel változott között, fotózásban viszont ez lehet a Google zászlóshajója.  A Pixel Fold „kamerasávja” nem olyan széles, mint a Pixel 7 és 7 Pro esetében. Ennek ellenére még mindig elég jelentős, és azonnal azonosíthatóvá teszi a telefont. Két 9,5 MP-es szelfikamerát kap, az egyik a külső képernyőn, a másik a belső képernyő furcsán nagy felső keretének jobb oldalán található.

A többi kiszivárgott információ szerint az ujjlenyomat olvasó bekapcsológombba kerülhet, alul pedig két hangszórü kap majd helyet. A rendszer speficikációval kapcsolatban sok információ nincs, de természetesen azt várnánk, hogy a Pixel Fold Tensor chipkészlettel működjön.

A telefon lehetséges ára is kiszivárgott: 1799 dollár. Pontosan ezen az áron jelent meg a Samsung Galaxy Z Fold4 az Egyesült Államokban augusztusban, és ez azért fontos, mert ez lesz a Pixel Fold fő versenytársa. Ennek ellenére, mire a Google összehajtható telefonja végre az utcára kerül, a Galaxy Z Fold4 biztosan rengeteg kedvezményben részesül majd, így kérdés, hogy a Google tud-e majd olyat mutatni, amiért a vásárlók inkább őt választják majd.

A Google emellett még mindig dolgozik első tabletjén is, a Pixel Tablet-en, amellyel kapcsolatban minden információ szivárgást megakadályozni. Azt tablet jövő májusban érkezhet és gyanítjuk, hogy a Google éves fejlesztői konferenciáján, az I/O-n kerül sor a leleplezésre. Két színben lesz elérhető, amelyeket a Google Chalk-nak (más néven fehér) és Obsidian-nak (más néven feketének) hív.

(via)

(x) hirdetés
2022.11.16.

Ezeket már olvastad?

+