MojAndroid
(x) hirdetés

A Google az év elején mutatta be Play Games szolgáltatását PC-re, és akkor már bizonyos régiókból az első felhasználók regisztrálhattak is a zárt bétaverzióra.

Az Android Developers blog, amely az Android és a Google Play hírek hivatalos csatornája az alkalmazás és játékfejlesztők számára, a közelmúltban bejelentette, hogy a Google Play Games PC-n a nyílt béta szakaszba lép, és további nyolc országban lesz elérhető.

Íme azon piacok és régiók teljes listája, ahol a szolgáltatás elérhető: Korea, Hongkong, Tajvan, Thaiföld, Ausztrália, Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Brazília, Indonézia, Fülöp-szigetek, Malajzia és Szingapúr.

Kezdetben 12 játékkal – például az Asphalt 9, Gardenscapes és Homescapes játékokka –  játszhatnak PC-n a gamerek.  A Google-nak sikerült csökkentenie a minimális rendszerkövetelményeket, így immár egy négymagos CPU-val ellátott géppen is játszhatunk Windows 10 alatt.

A játékok futtatása – azaz a varázslat – a Google által fejlesztett önálló alkalmazásban történik. Az app felépítése hasonló a Google Play Áruházhoz, de hosszabb leírásokkal és Windows-szerű értesítésekkel rendelkezik.

Reméljük hamarosan Európában is elérhetővé teszi a Google ezt a remek szolgáltatást.

(via)

2022.11.04.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+