MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR a mai napon bejelentette, hogy a HONOR X6, a megbízható X-széria legújabb tagja hazánkban is elérhetővé válik. Az eszköz a gyártó minőségi technológiáját juttatja el még több felhasználóhoz. A készülék egy ultranagy, 5000 mAh-s akkumulátorral, egy 50MP-es hátlapi kamerát magába foglaló háromkamerás rendszerrel, nagy, bővíthető tárhellyel és 4GB+64GB-os memóriával érkezik.

Hosszú üzemidejű akkumulátor az egész napos elérhetőségért
A HONOR X6 5000mAh-s akkumulátorával akár 17 órán keresztül lehet videót streamelni online, 18 órán át böngészni a közösségi médiát vagy 31 órát hallgatni zenét – mindezt egy töltéssel, ami végigkíséri a felhasználók napját.

Alaposan megtervezett kamerarendszer az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez
A HONOR X6 hármas hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, aminek része egy 50MP-es fő, egy 2MP-es makró és egy 2MP-es mélységi kamera. Ez a lenyűgöző kombináció lehetővé teszi a kedvenc emlékek egyszerű rögzítését, így bárhol és bármikor teret engedhetsz a kreativitásnak.

Bámulatos képi világ és szemkímélő megoldások a HONOR FullView Display-jel
A HONOR 6,5”-es FullView kijelzőjével a HONOR X6 figyelemreméltó élményt biztosít. A különböző funkciók pedig gondoskodnak a felhasználók szemeiről is. Az Eye Comfort és a Dark módokkal kellemesebbé válik az okostelefon használata, a beállítások pedig különféle felhasználói helyzetekhez kínálnak optimális lehetőségeket közvetlen napfényben vagy akár kevésbé megvilágított helyeken, legyen szó cikkolvasásról, videostreamelésről vagy képböngészésről.

Az egyedi eBook móddal fekete-fehérre vált a HONOR X6 kijelzője, ami még jobb olvasási élményt biztosít.

Okos funkciók és nagy bővíthető tárhely az ideális fogyasztói élményért
A 64GB-os ROM mellett a HONOR X6 MicroSD-vel akár 1TB-ig bővíthető tárhellyel is rendelkezik, eleget téve a felhasználók különféle igényeinek.

Az okostelefonon az Android 12-n alapuló HONOR Magic UI 6.1 fut, ami garantálja az okos és gördülékeny felhasználói élményt. A HONOR Share-rel gyorsan lehet vezeték nélkül adatokat átvinni más HONOR készülékekre, beleértve az okostelefonokat, tableteket és laptopokat. A kezdőképernyő widgetjei is személyre szabhatók, és az alkalmazások megnyitása nélkül is hozzá lehet férni információkhoz, ami tovább javítja a hatékonyságot és a produktivitást.

Ár és elérheőség
A stílustudatos fogyasztók számára tervezett HONOR X6 két színben érhető el: ezek  az éjfekete és az óceánkék.

Magyarországon már elérhető a HONOR X6 az eMAG kínálatában 79 990Ft-os áron.

2022.10.25.

Ezeket már olvastad?

+