MojAndroid
(x) hirdetés

A Redmi Pad tablet négy hangszóróját Dolby Atmos® rendszerrel látták el, a kijelzője pedig 90 Hz-es rátával frissül. A 10,61”-es kijelző vizuális késleltetése alacsony, ami hozzájárul az eszköz kiváló képmegjelenítéséhez. Ez a világ első olyan tabletje, amely SGS alacsony kékfény tanúsítványt kapott. Mindezeken túl a Redmi Pad megszerezte a TÜV Rheinland tanúsítványát is, amely azt igazolja, hogy a kijelzője gyenge fényviszonyok mellett is jól látható, vagyis akkor is kíméli a szemet, ha a felhasználó hosszú időn keresztül nézi a kijelzőt. A 8 MP-es ultranagy látószögű előlapi kamera és a FocusFrame technológia6 gondoskodik arról, hogy az eszköz a többszereplős videóhívásokat is jól kezelje, és senki ne maradjon ki a hívásból.

A tabletet hosszú üzemidőt biztosító, 8000 mAh-es akkumulátorral látták el, amelyhez egy 22,5 W-os töltő is jár, támogatva a 18 W-os gyorstöltést, vagyis a Redmi Pad a maratoni hosszúságú játékra, mozizásra vagy az órákig tartó fotózásra is alkalmas.

A Redmi Pad 279 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan október közepétől a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül. 

2022.10.08.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+