MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötő immár 1.64”-es képátlójú, nagyfelbontású, négyszögletes AMOLED kijelzőt kapott, amely képes kielégíteni a képmegjelenítésre, a kényelemre és esztétikára egyaránt kényes felhasználók igényeit is. A megnövelt és automatikus fényerőszabályozóval is ellátott kijelzőn úgy fér el több vizuális elem, hogy közben a karkötő megjelenése is tetszetős maradt.

A Xiaomi Smart Band 7 Pro több mint 110 sportolási tevékenységet képes nyomon követni, valamint az alvásminőséget is figyeli. Újdonság a népszerű okoskarkötő funkciói között a GNSS rendszer, amely gyorsabban képes meghatározni felhasználója helyzetét, és pontosabban nyomon követi az útvonalát. Emiatt különösen azok fogják ezt a funkciót értékelni, akik a szabadban mozogva szeretnek sportolni. A készülék 5ATM vízállósággal rendelkezik, az akkumulátora pedig akár 12 napos töltés nélküli használatot tesz lehetővé. Ez alatt az idő alatt a karkötő segítségével bárhol és bármikor fogadhatunk hívásokat és üzeneteket.

A készülékre több mint 150-féle óralapot lehet beállítani; a cserélhető szíj kétféle színben áll rendelkezésre, és nyolc különböző tapintású pánt választható hozzá5. Ez a sokoldalú eszköz az öltözékünk elmaradhatatlan kiegészítője lehet, akár egy üzleti találkozóra, akár egy esti buliba készülünk, vagy csak szeretnénk menők lenni túrázás közben.  

A Xiaomi Smart Band 7 Pro 99 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható október 5-től a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül. 

(x) hirdetés
2022.10.06.

Ezeket már olvastad?

+