MojAndroid
(x) hirdetés

Amiót az Apple bemutatta legújabb telefonjaival a Dynamic Island megoldást, mindenki ilyet szeretne telefonjára. Szerencsére most már létezik egy „dynamicSpot” nevű alkalmazás egy Jawomo nevű Android-fejlesztőtől.

A jelenleg béta verziójú alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a Dynamic Island élményét Androidon, de több testreszabási lehetőséggel. Többek között beállíthatjuk az értesítések típusát, a sziget helyzetét és méretét, valamint a sarkok lekerekítését, valamint, hogy a gyári push értesítés is megjelenjen egyidőben, vagy csak a dinamikus sziget működjön. A testreszabások ezzel még nem érnek véget, mivel a dynamicSpot lehetővé teszi a felhasználók számára a sziget megjelenítését a lezárt képernyőn. Ez utóbbi és még pár funkció viszont csak a pro verzióban érhető el, amenynek az ára 4.99 USD.

Ne feledjük azonban, hogy az alkalmazás még béta állapotban van, ezért előfordulhat, hogy hibákat tartalmaz, és előfordulhat, hogy nem működik megfelelően minden androidos eszközön.

(via)

 

(x) hirdetés
2022.09.23.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+