MojAndroid
(x) hirdetés

Egy olyan új funkciót tesztel az Instagram, amelyet ismét más közösségi oldalakról másol a Meta és amelyre már régóta vágynak a felhasználók. Ezt az új funkciót a TechCrunch jelentése szerint az Instagram megerősítette és pedig nem más mint a repost. Azaz mostantól az Instagramon is lehetőségünk lesz más felhasználók újra megosztására hasonlóan a Twitterhez vagy a Tumblr-höz vagy a TikTokhoz.

A TechCrunch jelentése szerint repost funkciót Matt Navarra közösségi média tanácsadó vette észre, aki képeket tett közzé egy Twitter bejegyzésbe, azonban mint kiderült, a Meta már május óta dolgozik ezen a fejlesztésen.

Ez persze nem teljesen egy új fícsőr lesz, hiszen a felhasználók már eddig is megoszthatták mások tartalmait, egy kis trüközzéssel. A hírfolyamban eddig nem, de sztoriban lehetőség nyílt erre, a legtöbben ilyenkor egyszerűen screenshotokat posztoltak. Az új repost funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók megosszák a bejegyzéseket a hírfolyamaikon anélkül, hogy képernyőképet kellene készíteniük, majd újra közzé kellene tenniük, vagy más forrásból kellene átemelniük azokat.

Megvizsgáljuk a hírfolyamban a bejegyzések újramegosztásának lehetőségét – hasonlóan ahhoz, ahogyan a Stories-ban is megoszthatod –, hogy az emberek megosszák azt, ami számukra fontos, és így az eredeti alkotók munkáját elismerik” – mondta Seine Kim, a Meta szóvivője.

A funkció még nem elérhető el, de a The Verge-nek megerősítették, hogy hamarosan megkezdik a funkció béta tesztelését.

2022.09.19.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+