MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple új “Dynamic Island” megoldása az egyik legnagyobb dobása volt a nemrég megjelent iPhone 14 Pro-nak. A csak az új Pro iPhone-okon elérhető iOS funkció lényegében álcázza az Apple tabletta alakú kameraházát, olyan információkkal, mint az értesítések, hívások, időzítések, lejátszott zene, kiegészítők párosítása stb.

Mint sok Apple-funkció a maga idejében, a Dynamic Island is kiváló ötlet lehet a konkurensek számára. Nem mintha az Apple nem csípne el ötleteket az Androidtól, de mindannyian tudjuk, hogy ennek a fordítottja is mindig megtörténik. Ennek szellemében a Mi Theme egyik fejlesztője már meg is valósította a Dynamic Island Android verzióját egy Xiaomi telefonra.

A TechDroider által észlelt rövid videoklip bemutatja, hogyan néznek ki a Dynamic Island-stílusú értesítések a Xiaomi MIUI szoftverén. A téma neve Grumpy UI, és csak kínai nyelven érhető el. Mint látható, a megoldás sikeresen elrejti a tűlyukú szelfi kamerát a sarokban.

A téma fejlesztői elmondták Jainnek, hogy a Dynamic Island frissítésük jelenleg felülvizsgálat alatt áll. Ha a Xiaomi jóváhagyja a témát, akkor az elérhető lesz a MIUI Themes áruházban.

2022.09.13.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+