MojAndroid
(x) hirdetés

A Google még az I/O 2022 fejlesztői konferencián mutatta be a Pixel telefonok új generációját, valamint első saját okosóráját a Pixel Watch-ot. A tavalyi év alapján mindenki arra számított, hogy hivatalosan idén ősszel jelenhetnek majd meg, ezt tegnap a Google hivatalosan is megerősítette: október 6-án bemutató.

Az offline esemény NYC Williamsburg negyedében kerül megrendezésre, korlátozott személyes részvétellel, helyi idő szerint délelőtt 10:00 órától, ami  nálunk délután 4 órának felel meg. Az esmény a hivatalos YouTube csatornán lesz követhető.

A Twitter bejegyzés egy hivatalos blogbejegyzés, amely felfedi az összes eszközt, amelyet a Google bemutat az októberi eseményen. „A termékkínálatban a Pixel 7, a Pixel 7 Pro és a Google Pixel Watch is szerepelni fog. Bejelentjük továbbá a Nest okosotthon portfóliójának újdonságait is” – olvasható a blogbejegyzésben. Az eseményen a jövőre megjelenő Pixel Tabletet is megmutathatja a Google.

Mit tudunk már a közelgő készülékekről?

A Pixel 7 és 7 Pro továbbviszi a Pixel 6 sorozattal debütált új dizájnt. Mindkét eszközt a második generációs Google Tensor lapkakészlet hajtja majd, amely jobb teljesítményt és a mesterséges intelligenciát érintő fejlesztéseket hoz magával.

A Pixel 7 egy kisebb, 6,3 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, míg a 7 Pro egy nagyobb, 6,7 hüvelykes LTPO AMOLED panellel érkezik majd, amely már 2K felbontást tudhat magáénak. Ami a kamerákat illeti, a pletykák szerint hardveres fronton nem sok változás lesz, de szoftveres oldalról itt is számíthatunk új megoldásokra. Ezen túlmenően ezek az eszközök lesznek az elsők, amelyek már alapból Android 13-at futtatnak majd.

Ha a Pixel Watch-ról beszélünk, ez lesz a Google első okosórája, amely olyan vetélytársakat kap, mint a Galaxy Watch 5, vagy a ma megjelenő Apple Watch Pro. Kör alakú tárcsával fog rendelkezni, továbbfejlesztett felhasználói felülettel, a Play Áruház támogatásával, valamint WearOS 3 rendszerrel, amely szintén az októberi eseményen debütálhat.

A Google azt is bejelentette, hogy frissíti Nest okosotthon termékcsaládját. A Nest szegmens magában foglalja az otthoni hangszórókat, hálózati termékeket, termosztátokat, csengőket, biztonsági kamerákat és még sok mást. A Nest frissítéséről továbbiakat nem árult el a Google, így ezekre egészen az októberi eseményig kell majd várnunk.

2022.09.07.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+