MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR története során először lépett fel az IFA színpadán: „Összekapcsolunk a jövővel” című sajtóeseményén jelentette be, hogy legújabb N-szériás készüléke globálisan is elérhető lesz.
A Sony új IMX800 képérzékelővel felszerelve a HONOR 70 egy kecses és stílusos készülék kiváló teljesítményű kamerával. A frissen bejelentett Solo Cut mód új vlogolási lehetőségek biztosításával pontosan azt nyújtja, amire a tartalomkészítők vágynak, ezzel a funkcióval sajtó képviselőit, a felhasználókat és a látogatókat is lenyűgözte a márka az IFA-n.

A HONOR az idei IFA-n összesen 35 díjat nyert el nemzetközi médiumoktól, ebből 21-gyel a HONOR 70 készüléket jutalmazták az újságírók! A vezető tech publikációk a készüléket az IFA legjobbjaként jellemezték. A TechRadar szerint „az év egyik legjobb androidos telefonja”, míg a Forbes gazdasági szaklap „erős mindenesként” jellemezte. A zenei témákban vezető Billboard a kiváló audiovizuális élményt biztosító HONOR Pad 8-nak adta a nívós díjat.

A díjakról az alábbi tweeten találsz több infót:

A HONOR 70 Magyarországon már kapható az EMAG kínálatában 256 GB-os és 128 GB-os verzióban, míg szeptember 7-étől a MediaMarktban és szeptember 8-ától a Yettelnél is megvásárolható. A 256 GB-os verzió ajánlott fogyasztói ára 259 000 Ft és Kristályezüst színben kapható, míg a 128GB-os 239 000 Ft-ért Smaragdzöld, valamint Éjfekete színekben kerül a boltokba. Az akció időtartama alatt, vagy a készlet erejéig minden vásárlás mellé jár egy HONOR Earbuds 2 Lite fülhallgató. Az EMAG-nál szeptember 18-ig, a MediaMarktnál szeptember 21-ig, míg a Yettelnél szeptember 22-ig tart a promóció. A HONOR 70 a Vodafone hazai kínálatában is elérhető lesz szeptember elejétől.

2022.09.07.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+