MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Display ismét uralni fogja az iPhone-ok kijelzőpanel kínálatát. Az iPhone 14-es sorozatnál az esetek több mint 80%-ában ezzel a kijelzővel találkozhatunk majd, írja a GSMArena.

A dél-koreai óriás, a Samsung adja majd a teljes kijelzőmennyiség 82%-át az új iPhone-okhoz, amelyek szeptember 7-én fognak bemutatkozni. A fennmaradó 12%-át az LG, 6%-át pedig a kínai gyártó BOE szállítja majd. Úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Pro Max modellben kizárólag a Samsung panelei lesznek. Az LG-nek gondjai vannak a szállításokkal, és így csak szeptemberben szállítja majd az első kijelzőket.

Összehasonlításképpen megemlítjük, hogy a Samsung a panelek 83%-át szállította a jelenlegi iPhone 13 modellcsalád esetében, ami hasonló arány, mint most az iPhone 14 esetében lesz. Egyes információk szerint a Samsung júniusban 1,8 millió, augusztusban 10 millió kijelzőt gyártott, szeptemberben pedig több mint 16,5 millió kijelzőt fog szállítani az Apple részére.

Ez azt jelenti, hogy az Apple legalább 34 millió darabot tud majd értékesíteni új telefonjaiból az első három hónapban. Néhány napon belül tehát ismét megkezdődik az éves Apple-Android cicaharc, kicsit felélénkül a piac, érkezik az iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max. Az új Apple A16 Bionic lapkakészlet csak a “Pro” verziókban lesz megtalálható, míg a többieknek a jelenlegi iPhone 13-as sorozat Apple A15 Bionicjával kell beérniük.

 

2022.09.01.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+