MojAndroid
(x) hirdetés
A Fitbit ma hivatalosan is bemutatta “őszi termékcsaládját”, felfrissítve a két legfelső kategóriás okosóráját az Inspire 3 fitneszkövető mellett. A Google tulajdonában lévő vállalat a Versa 4 és a Sense 2 dizájnjának finomhangolása mellett döntött és érkezett egy apró újdonság is: megjelent a fizikai gomb, amely az előző model kapacitív megoldását váltja fel.
Elődjéhez képest a Sense 2 egész napos stresszfigyelést kap az új EDA érzékelőnek köszönhetően. A Versa 4 40 edzésmódot (a korábbi szám duplája), GPS-t, valamint több mint 1000 edzés formát képes felismerni, sajnos azonban a legtöbb továbbra is a Fitbit Premium előfizetési modelből érhető el és ezen nem is tervez változtatni a gyártó.
A most megjelent újdonságok egyikén sem fut Wear OS, mivel már fejlesztés alatt álltak, amikor a Google felvásárolta a Fitbitet. A Google azonban azt ígéri, hogy Maps és Wallet alkalmazásai hamarosan elérhetőek lesznek a Versa 4-en és a Sense 2-n.
Mindkét model rendelkezik 24 órás pulzusfigyeléssel, valós idejű statisztikákkal és a Fitbit szerint akár 6 napos akku időtartam is elérhető egyetlen töltéssel. Az eszközöket gyorstöltéssel is tölthetjük, ekkor 12 perc töltés már elengedő lehet egy  napra.

Az Inspire 3 a Fitbit belépő szintű karperecének legújabb iterációja, amely naplózza a tevékenységeket, a pulzusszámot, a kalóriákat, a megtett távolságot, az alvást és a stresszt, mindezt egy vékony, színes megjelenéssel párosítva. Használattól függően akár 10 napig is kibír egy feltöltéssel, a mindig bekapcsolt kijelző funkcióval pedig 3 napot érhetünk el.

A Versa 4 ára 229,95 dollár, a Sense 2 299,95 dollár, az Inspire 3 pedig 99,95 dollár. Minden esetben ingyenesen kapunk hat hónapos automatikusan megújuló prémium tagságot. Mindhárom modell már előrendelhető a fitbit.com webhelyen és a “válogatott globális kiskereskedőknél”. Az Inspire 3 szeptemberben lesz elérhető, a másik kettő pedig idén ősszel.

(via)

2022.08.29.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+