MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing a múlt hónapban mutatta be első okostelefonját, amely a Nothing Phone (1) nevet kapta. A telefonon Android 12-alapú Nothing OS fut ès ha azt gondoltuk, hogy a telefon még idén megkaphatja az Android 13-at, akkor csalódnunk kell.

Carl Pei nyilatkozata alapján a telefonhoz (1) készült Android 13-as frissítés csak 2023 első felében érkezik, vagyis január és június között. A vállalat azonban továbbra is frissíteni fogja a jelenlegi rendszert, hogy javítsa a felhasználói élményt.

“Mindig keményen dolgozunk a Phone 1 felhasználói élményének javításán. Ennek biztosítása érdekében az operációs rendszer frissítései rendszeresen letölthetők lesznek. Ami az Android 13-at illeti, ez 2023 első felében fog megjelenni a Phone 1 felhasználók számára. Megjelenés előtt szeretnénk finomhangolni a szoftverfrissítést a Nothing hardverével ” – mondta a Nothing.

Nos, ha valóban így marad, akkor az tènylegesen csalódàst okozhat a tulajdonosoknak, akik részben azért vették meg ezt a telefont, mert bíztak a gyártóban és igéretében, melyszerint a Phone 1 mindig gyorsan meg fogja kapni az aktuális frissítéseket. Eddig tehát nem szerepel túl fényesen Carl Pei és a Nothing.

2022.08.26.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+