MojAndroid
(x) hirdetés

A HoYoverse elérhetővé tette a népszerű Genshin Impact, egy nyílt világú, több platformon is elérhető akció-szerepjáték legújabb verzióját. A 3.0-ás update-be a Gamescom 2022-n már bele is kóstolhatnak az érdeklődők. Ellátogathatnak Sumeru hatalmas régiójába és kipróbálhatják a Dendro típusú karaktereket – mindezt HONOR Magic4 Pro készülékeken, ugyanis az okostelefon a játék exkluzív szponzora a kölni eseményen. Ha érdekel a kaland, és többet szeretnél megtudni a legfrissebb tartalmakról, látogass el a HoYoverse hivatalos honlapjára!

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G-s mobil platformmal felszerelt HONOR Magic4 Pro az iparág első, mesterséges intelligencia hajtotta Super Rendering technológiájával büszkélkedhet. A GPU Turbo X kiváló a mobilos videojátékozáshoz, mivel a készülék úgy tudja biztosítani a magas képfrissítést, hogy nem melegszik fel annyira és alacsonyabb a késleltetési ideje is. Ezeknek köszönhetően igazán élvezetes lesz felfedezni Sumerut a Genshin Impactizgalmas világában!

A Gamescom 2022 helyszíni résztvevői HONOR Magic4 Pro-n ki is próbálhatják a kalandot a HoYoverse saját, kijelölt zónájában.

2022.08.25.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+