MojAndroid
(x) hirdetés

A Google valamikor szeptemberben mutathatja be hivatalosan a Google Pixel 7 sorozatot. Azonban ahogy már megszokattuk, már sok információ kiderült a telefonról, hol szivárogtatásokból, hol hivatalos információkból, így sok újdonságra már nem számíthatunk.

Most az Unbox Therapy a YouTube-on tett közzé egy Google Pixel 7 bemutató videót. A videó a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro működő prototípusait mutatja be és a jelenleg is kapható Pixel 6-os szériával hasonlítja össze. Ezek a prototípusok valószínűleg már közel állnak ahhoz, amit majd a telefonok kiskereskedelmi verzióiból láthatunk.

A legfontosabb azonban, hogy ezek a prototípusok működnek. Láthatjuk a képernyőket, megítélhetjük a keretek nagyságát, és összehasonlíthatjuk őket a Pixel 6 és Pixel 6 Pro telefonokkal.

Nagyjából már mindent tudunk a Pixel 7 sorozatról, kivéve egy dolgot: az árat. Arra számíthatunk, hogy a Google igazodni fog a tavalyi készülékek áraihoz. Ha ez valóban a helyzet, akkor Pixel 7 599 dollárba, a Pixel 7 Pro pedig 899 dollárba kerülhet. Ez lehet tehát az egyetlen újdonság, amit a Google felfedhet majd szeptemberben a telefon bemutatóján.

2022.08.22.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+