MojAndroid
(x) hirdetés

A fotózás a nagy szenvedélyed, de a több kilogrammnyi felszereléssel való utazás egyre jobban zavar? Erre is van megoldásunk! A Xiaomi okostelefonok könnyű súlyuk, kiváló teljesítményük vagy stílusos kialakításuk mellett kiváló fotós képességekkel is rendelkeznek, lépést tartva a mai fényképezőgépekkel. Az 50 MP (sőt, 108 MP) szintű felbontás, a különböző fotómódok és objektívek már megszokottá váltak telefonjainkban, amelyek bizonyítottan fantasztikus minőségű fotókat készítenek. Szeretnéd megismerni a Xiaomi legjobb okostelefonjait fotózáshoz? Olvass tovább, és ismerd meg megkérdőjelezhetetlen TOP 3-unkat ezen a területen!

Redmi Note 11 Pro

Ez a legújabb és legolcsóbb okostelefon ebben a listában. A Redmi Note 11 Pro alacsonyabb ára azonban semmiképpen sem jelent rosszabb fotóminőséget. Éppen ellenkezőleg, amit tökéletesen megerősítenek a használt objektívek paraméterei. A 108 megapixeles főkamera a legapróbb részletet sem képes kihagyni. Még a legzordabb fényviszonyok között is képes megörökíteni a legszebb tájat. Ez három fejlett technológiának köszönhető (kettős natív ISO, 9in1 blending technológia, nagyméretű 1/1,52″-es érzékelő), amelyek biztosítják, hogy minden képkocka abszolút tökéletes legyen. A Redmi Note 11 Pro azonban nem csak egy üveggel rendelkezik! A fő kamerán kívül két további objektívvel (ultraszéles látószögű, makró) van felszerelve. Ezeknek köszönhetően a szokatlan felvételek egész spektrumát lehet készíteni, a panorámától a mikroszkopikus csodákig.

Xiaomi 11T

A tavalyi év kedvence, amely az idő múlása ellenére itt sem maradhat ki. Mindez a fotós okostelefonok rangsorának köszönhetően, ahol folyamatosan magas pozíciókat foglal el. Csak egy rövid érintkezés a Xiaomi 11T-vel nagyon gyorsan megerősít abban, hogy valóban nagyszerű munkát végez! A lehetőségek egész arzenálja be van zárva ebbe a minimalista testbe. A teljesen professzionális 108 MP-es kamera garancia arra, hogy igazi remekműveket készíts, amelytől csak egy kattintásnyira vagy. Ez a telefon minden varázslatot elvégez helyetted, tökéletesen visszaadott színeket és részletgazdagságot rögzítve a képkeretben. És ez még csak a kezdet! A Xiaomi 11T fotórendszere a fent említetteken kívül még két kamerából áll, amelyek tökéletesen kiegészítik az egészet. A 8 MP-es ultraszéles látószögű (120°) objektív, amelynek élén a fantasztikus Éjszakai üzemmód 2.0 áll, a sötétedés után is tökéletes fényképezéshez, míg az 5 MP-es telemakro objektív a miniatűr világ titkainak felfedezéséhez nyújt lehetőséget. Emellett a hátsó kamera további funkciói, azaz a time-lapse fotózás, a HDR, az AI fotóklónozás vagy a PRO mód biztosan megmozgatja a fantáziádat, és látszólag egyszerű felvételekből kis műalkotásokat varázsol.

Xiaomi 12

Ez egy olyan okostelefon, amelynek jelenléte ezen a listán egyáltalán nem meglepő. Végtére is, a Xiaomi 12 finom, pasztellszínű teste alatt a legjobbat rejtették el. A telefon alakja, a kivitel és a lekerekített élek kényelmes fogást, és így nagyobb kényelmet biztosítanak a fényképezés során. Ha közelebbről megnézzük, csak még jobb lesz. A fő kamera egy igazi PRO-osztályú berendezés, amely a nagyméretű érzékelőnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőségű képkockákat hozd létre. Mi több, az 50 MP-es felbontás, a Super Pixel 4-in-1 pixelfúziós technológia vagy a ƒ/1,88-as rekeszérték mind-mind a legjobb minőségű fotókért dolgozik. A másik objektív, a (telemakro) objektív a makró világ tökéletes megörökítésére szolgál, ami az autofókusz (3-7 cm), az 5 MP és a 2,4-es rekeszértékkel nem okozhat gondot. Az objektívek közül az utolsó, a nagylátószögű objektív a belsőépítészeti, építészeti vagy tájképfotózás szerelmeseinek hódol. 123°-os látószöge és 8MP-es felbontása lehetővé teszi, hogy egyetlen képkockába zárja a legterjedelmesebb és leglenyűgözőbb látványokat is.

Reméljük, hogy most már nincsenek kétségeid afelől, hogy a Xiaomi okostelefonok valóban sokat tudnak nyújtani fotózás terén. Ha a felsorolt modellek közül valamelyik különösen tetszik, ne feled, hogy bármikor megvásárolhatod azt a Mi-Home.hu webshopjában!

2022.08.20.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+