MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy Z sorozat mellett a Samsung bemutatta új csúcskategóriás fülhallgatóját, a Galaxy Buds2 Pro-t. A készülék új, kompakt kialakításával, valamint zökkenőmentes csatlakoztathatóságával a lehető legteljesebb vezeték nélküli hangélményt nyújtja a hétköznapi élet szinte minden területén. Az új Samsung Seamless Codec (SSC HiFi) lehetővé teszi a megszakításmentes zeneátvitelt, míg új, kétirányú koaxiális hangszórója minden eddiginél gazdagabb hangzást biztosít.

Az új, kompakt, ergonomikus kialakításnak köszönhetően a készülék mérete az eddigiekhez képest 15 százalékkal kisebb, mégis biztonságos illeszkedést garantál. A fülhallgatót úgy tervezték, hogy ne mozduljon el a fülkagylóban, így akár edzés során is kiválóan alkalmazható. A külső zajokat kiszűrő, magas teljesítményű Intelligens Aktív Zajszűrővel (ANC) a felhasználók útközben is fogadhatnak hívásokat. Az új Galaxy Buds2 Pro készülékekkel a felhasználók a külvilággal való folyamatos kapcsolattartással merülhetnek el belső világukban.

Ha éppen egy sürgős hívásra kell válaszolnod, miközben játszol vagy filmet nézel a tableteden, a Buds2 Pro könnyedén, egy ujjmozdulattal át tud váltani a telefonod audio csatornájára. A Buds2 Pro Automatikus csatlakozás funkcióval is rendelkezik, így a kedvenc TV-műsorodról könnyedén kapcsolhatsz át egy meghitt beszélgetésbe a szeretteiddel. Ha pedig útközben véletlenül szem elől tévesztenéd a Buds2 Pro eszközödet, a SmartThings Find segítségével könnyedén megtalálhatod, függetlenül attól, hogy a töltőtokban hagytad-e.

2022.08.16.

Ezeket már olvastad?

+