MojAndroid
(x) hirdetés

Új csúcskategóriás notebookkal bővül a HUAWEI MateBook-széria: augusztus 15-től Magyarországon is elérhető a HUAWEI MateBook X Pro. A modell ultravékony magnézium fémházzal, 14,2 hüvelykes 3,1K-os HUAWEI Real Color FullView kijelzővel rendelkezik. A könnyen hordozható, nagy teljesítményű készülék innovatív megoldásainak köszönhetően elsőrangú munkaeszköz. Interaktív funkciói élménnyé teszik a prezentálást, a mesterséges intelligencia és a Super Device megoldás pedig a videókonferenciákat, valamint a más okoseszközökkel való együttműködést emelik új szintre. A MateBook X Pro kizárólag a Premium Edition verzióban lesz kapható Magyarországon.

Új dizájn, élethűbb képernyőszínek, még nagyobb teljesítmény

A MateBook X Pro 14,2 hüvelykes 3,1K FullView kijelzője és magas, 92,5%-os képernyő-test aránya mellett a P3 és sRGB kettős színtartomány támogatásával magával ragadó vizuális élményt nyújt. Ezenfelül a MateBook X Pro univerzális színkonzisztencia technológiája biztosítja, hogy a színminőség egyenletes maradjon az összes képernyőn. 

A MateBook X Pro könnyen hordozható, kis mérete nem megy a laptop teljesítményének rovására. A készülék Intel Evo™ tanúsítványt kapott, amelynek megfelelően kiváló teljesítmény, gyorsabb Wi-Fi, és hosszú élettartamú, gyorsan töltődő akkumulátor jellemzi. A 12. generációs Intel® Core™ processzorral felszerelt chipkészlet teljesen új hibrid architektúrával rendelkezik, többmagos teljesítménye pedig 60 százalékkal hatékonyabb elődjeinél. A MateBook X Pro 30 W-os termikus tervezési teljesítményt (TDP) is elérhet Teljesítmény módban, így könnyedén megbirkózik a bonyolult feladatokkal és több alkalmazás kezelésével. A Huawei Shark Fin ventilátor hűtőrendszere lehetővé teszi, hogy a MateBook X Pro hosszú ideig hatékonyan működjön. Mindemellett az új HUAWEI MateBook X Pro tökéletesen együttműködik a Windows 11 rendszerrel, hatékonyabb, gördülékenyebb élményt biztosítva az irodai munkához és a videokonferenciákhoz egyaránt. 

Minden eddiginél jobb intelligens irodai élmény

A HUAWEI MateBook X Pro hat darab HUAWEI Sound hangszóróval és osztott frekvencia beállítással rendelkezik. A két mélysugárzó-készlet a továbbfejlesztett hangalgoritmusokkal kombinálva még kiválóbb basszushangzást eredményez. Ezenfelül a négy beépített mikrofon kiemelkedő hangfelvételi képességeinek köszönhetően akár 5 méteres távolságból is képes felvenni a hangot. A készülék kiváló hangfelvételi és lejátszási képességeinek köszönhetően irodai környezetben és -feladatokra is kiválóan használható.  

A HUAWEI MateBook X Pro HD-kamerája a felső előlapon található, amelynek új AI kamera funkciója lehetővé teszi a szabad háttérválasztást, a szépségjavítást, és olyan kiegészítő funkciókat is nyújt, mint a Követő kamera és a Szemkontaktus funkció, amelyeknek köszönhetően jól megállja a helyét videókonferenciák és az online oktatás világában.

A MateBook-széria eddigi legjobb érintőpadja, a HUAWEI Free Touch a felhasználó ujjának minden érintését észleli: a készüléken nyolc innovatív, interaktív gesztussal tudnak a felhasználók képernyőképeket készíteni, a fényerőt, a hangerőt és más funkciókat beállítani. Ezenfelül akár intuitív kézmozdulatokkal is lehet navigálni a prezentációk között, például felfelé és lefelé csúsztatva görgethetőek a prezentáció diái, vagy a levegőben megnyomva, balra és jobbra csúsztatva a videók elindítása, szüneteltetése vagy a lejátszás előrehaladása állítható be.

Mindemellett a Super Device funkciónak köszönhetően a HUAWEI MateBook X Pro könnyen csatlakoztatható Huawei telefonokhoz, valamint tabletekhez és monitorokhoz. 

MateBook X Pro Premium Edition – könnyebb súly és puhább tapintás az alapverzióhoz képest

A HUAWEI MateBook X Pro prémium változata, amely Magyarországon is kapható lesz, a fenti tulajdonságok mellett puha tapintású fémházzal érkezik a laptopok kialakításakor gyakran használatos fényes alumíniumötvözetek helyett. A készülék ezáltal kényelmes fogást és strapabíró felületet biztosít a felhasználóknak. Ez a modellváltozat emellett a könnyű és erős magnéziumötvözetek miatt mindössze 1,26 kg súlyú, így rendkívül könnyen hordozható, és nem utolsósorban tartós. 

A HUAWEI MateBook X Pro Premium Edition verzió az első olyan laptop, amely megkapta a TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 tanúsítványt, emellett a készülék mágnesesen vezérelt nanooptikai AR rétege 60 százalékkal csökkenti a fényvisszaverődést, hozzájárulva a jobb olvasási élményhez. 

Elérhetőség, ár:

A HUAWEI MateBook X Pro Tintakék színváltozatban érhető el hazánkban 2022. augusztus 15-től, a Huawei webáruházában ( HYPERLINK “http://www.huawei-store.hu” www.huawei-store.hu), valamint a MediaMarkt, az Alza.hu, az Emag és Edigital, illetve BestByte kínálatában. 

A Huawei MateBook X Pro ajánlott fogyasztói ára 799.990 Ft. 

Mindazon vásárlóknak, aki 2022. aug. 15.-szept. 15. között vásárol MateBook X Pro készüléket, ráadásként két egységből álló HUAWEI WIFI Mesh 3 wifi-router szettet ad a gyártó. 

2022.08.15.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+