MojAndroid
(x) hirdetés

A Fitbit Connect alkalmazás októberben megszűnik, és egy remek funkciót visz magával a sírba.

A Fitbit megszünteti a Fitbit Connect alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközeiket számítógéphez csatlakoztassák. A 9to5Google által észlelt támogatási oldal szerint az alkalmazás 2022. október 13-án megszűnik, ezzel együtt azonban megszűnik a zeneszámok átvitele a számítógépről a Fitbitre is. A Versa, Versa 2 vagy Ionic készülékek tulajdonosai, akkor az októberi határidő lejárta után többé nem fognak tudni csatlakoztatni eszközeikkel a számítógéphez, és nem tudják majd szinkronizálni zenéiket offline lejátszáshoz.

A Fitbit lassan kivonja a Fitbit Connect alkalmazást a mobilalkalmazása javára. Az alkalmazással nem rendelkező Fitbit-felhasználóknak elő kell fizetniük a Pandora vagy Deezer szolgáltatására, hogy zenét tölthessenek le eszközeikre. A Fitbit támogatási oldala azt írja, hogy ők „jogosultak lehetnek a 90 napos próbaverzióra” bármelyik zenei streaming szolgáltatás esetében, ami a próbaidőszak lejárta után havi 9,99 USD-be fog kerülni a Deezer Premium esetében, vagy 4,99 USD/hó a Pandora Plus esetében.

A változás nem érinti az újabb Fitbit modelleket, így az olyan eszközökkel, mint a Sense és a Versa 3, már most is csak a Pandorán és a Deezeren keresztül tölthetnek le zenét.

(via)

2022.08.08.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+