MojAndroid
(x) hirdetés

A hazánkban idén elindult HBOMax újabb változás előtt áll, jövő nyárra összeolvad a Discovery+-al. Az egyesülésből létrejövő platform neve még nem ismert, de az már igen, hogy várhatóan mikor érkezik meg Európába.

Az áprilisban a Discovery és a WarnerMedia médiavállalatok egyesüléséből létrejött Warner Bros. Discovery egyesíti az HBO Max és a Discovery+ streamingplatformokat – írja a The Hollywood Reporter nyomán a Kreatív.

A hírt David Zaslav, a cég vezérigazgatója jelentette be egy tegnapi, csütörtöki streaming eseményen. Mint elmondta: a két csatorna összevont, új változata először 2023 nyarától lesz elérhető, elsőként Amerikában, majd azután Latin-Amerikában. Az európai bevezetést 2024-ben tervezik. Zaslav arra is kitért, hogy az új szolgáltatás – melynek neve egyelőre nem ismert – egyaránt elérhető lesz reklámmentesen és reklámokkal is, hasonlóan a Netflix újításához.

Az HBO Max idén márciusban indult el Magyarországon, és azóta egy magyar gyártású, saját sorozatot is bemutattak A besúgó címmel, melyet azóta – számos más tartalommal együtt – eltávolítottak a platformról, a döntést számviteli okokkal magyarázva. Egyúttal azt is közölték, hogy felhagy az HBO Max a saját tartalmak készítésével, így új magyar sorozatokra sem lehet már számítani.

(forrás)

2022.08.05.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+