MojAndroid
(x) hirdetés

A Google még 2022 májusában az I/O-n bemutatta a Pixel 7 és 7 Pro készülékeket. Bepillantást engedett a tervezésükbe, és megerősítette, hogy az eszközöket a következő generációs Tensor 2 chip hajtja majd. Bár a Google semmilyen specifikációt nem árult el, pletykákból már lehet arra következtetni, milyen specifikációval érkezhet majd az újdonság. Egy új információ szerint a Pixel 7 októberben érkezhet.

A Front Page Technél dolgozó Jon Prosser “megbízható forrásai” szerint a Pixel 7 sorozat előrendelése október 6-án indulhat, valószínűleg közvetlenül a sajtóesemény után, a telefonok pedig hivatalosan egy héttel később, október 13-án kerülhetnek majd kiskereskedelmi forgalomba. A Google szereti október elején bejelenteni az új Pixel telefonokat, és rögtön ezt követően kezdi fogadni az előrendeléseket, így a dátum hihetőnek tűnik. A tavalyi Pixel 6 sorozatot október 19-én jelentették be, és ugyanazon a napon nyitották meg az előrendelést is. A Pixel 7 mellett a Google a Pixel Watchot is bejelentheti ugyanazon az eseményen.

A bevezetés dátumáig még több mint két hónap van hátra, és mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a Google az utolsó pillanatban variál. Prosser vegyes eredményeket ért el a kiszivárogtatásaival kapcsolatban, amelyek nem mindig bizonyulnak igaznak. Becsületére legyen mondva, hogy minden Pixel 6a-val kapcsolatos információja pontos volt. Mindazonáltal, amíg más független források meg nem erősítik ezt a dátumot, egyelőre ez csak találgatás.

A piacra dobás dátumán és az árakon kívül keveset tudunk a Pixel 7 sorozatról. A legutóbbi informácók szerint a telefon hátulján 50 MP-es Samsungtól származó kamera lesz, az elülső kamera pedig 11 MP-es Samsung JN1 érzékelőt kap, ami immára az arcalapú feloldást is lehetővé teszi a Google számára.

(via)

2022.08.02.

Ezeket már olvastad?

+