MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei-től függetlenné vált globális technológiai márka, a HONOR ma bejelentette a HONOR X7 hazai bevezetését. A készülék rendkívüli akkumulátorteljesítménye lehetővé teszi a hosszantartó online kapcsolódást egy ultra-nagy méretű 5000mAh akkumulátorral, lenyűgöző kijelzővel és egy sor innovatív HONOR technológiai megoldással, kedvező áron. A Qualcomm® Snapdragon® 680 mobil platformmal működő HONOR X7-et úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt és maximális üzemidőt biztosítson. A Google Mobile Services (GMS) Android 11 operációs rendszerrel futó HONOR X7 május 23-tól elérhető a kereskedelmi partnereknél 84 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron, valamint a Yettel kínálatában.

5000mAh nagy kapacitású akkumulátor 22,5 W-os HONOR SuperCharge funkcióval az egész napos kapcsolatért és produktivitásért 

A HONOR X7 rendkívüli 5000mAh akkumulátorral büszkélkedhet, amely rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidőt biztosít, így a felhasználók akár 20 órányi online videóstreaminget vagy 49 órányi telefonhívást is élvezhetnek egyetlen töltéssel. A kivételes akkumulátorkapacitással a HONOR X7 lehetővé teszi, hogy a felhasználók egész napjukat eltölthessék anélkül, hogy aggódnának az okostelefonjuk lemerülése miatt. 

A HONOR X7 a HONOR nagy teljesítményű technológiáját hozza el a hazai okostelefon-felhasználóknak: a HONOR X7 22,5 W-os HONOR Wired SuperCharge funkcióval rendelkezik, amely mindössze 10 perc alatt három órányi online videólejátszást tesz lehetővéi, így a felhasználók gyorsan feltölthetik készüléküket SMS-ezéshez, online vásárláshoz, játékhoz vagy videóstreaminghez útközben. 

6,74 hüvelykes, kényelmes fogású HONOR FullView kijelző a magával ragadó látványért

A HONOR X7 47 fokban hajlított testtel mindössze 8,62 mm vékony, így tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. A 6,74 hüvelykes HONOR FullView folyadékkristályos kijelzővel (LCD) felszerelt HONOR X7 16,7 millió színt jelenít meg, így élethű, magával ragadó látványt nyújt, amely ideális filmnézéshez, fényképek böngészéséhez vagy játékhoz. 

A HONOR X7 akár 90 Hz-es képernyőfrissítési frekvenciája jobb megjelenítési minőséget ad, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók gördülékeny, valósághű és akadásmentes grafikát élvezhessenek a képernyőn, zökkenőmentes görgetés mellett. 

A fejlett szemvédő funkciókkal, többek között az alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkező, eBook mód és sötét mód funkciókkal ellátott HONOR X7-tel kényelmesebb az olvasás és böngészés, különösen gyenge fényviszonyok mellett. 

A Qualcomm® Snapdragon® 680 és a HONOR RAM Turbo által nyújtott optimalizált teljesítmény.

A HONOR X7-et a Qualcomm® Snapdragon® 680 mobil platform hajtja, egy 6 nm-es, fejlett, nyolcmagos processzor, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló, energiatakarékos teljesítményt biztosítson.

A célzottan sokrétű multimédiás használatra tervezett processzor 25%-kal növeli a CPU teljesítményét és 10%-kal a GPU teljesítményét az elődjéhez képest, erőteljes sebességet és szinte végtelen hang- és videólejátszást kínálva. A HONOR X7 12%-kal csökkentett energiafogyasztással biztosítja, hogy a felhasználók egész nap élvezhessék a szórakoztató funkciókat lemerülés nélkül.

A HONOR X7 felszereltségének része a HONOR RAM Turbo (4GB+2GB), a HONOR saját technológiai megoldása, amely a flash memória egy kis részét a RAM-ba helyezi át. Ez a technológia a háttéralkalmazások tömörítésével bővíti a RAM-tárhelyet, és megakadályozza, hogy a háttérfolyamatok leálljanak, amikor a felhasználók alkalmazást váltanak, így biztosítva, hogy a felhasználók videóhívást fogadjanak és üzenetet írjanak, miközben az alkalmazások továbbra is futnak a háttérben. 

Prémium fotózási lehetőségek és továbbfejlesztett videózás a legjobb vlogolási élmény érdekében 

A gyönyörű pillanatok megörökítéséhez a HONOR X7 egy robusztus négyes kamerakombinációval büszkélkedhet, amely egy 48 megapixeles ultratiszta főkamerából, egy 5 megapixeles nagy látószögű kamerából, egy 2 megapixeles érzékelős makrókamerából és egy 2 megapixeles érzékelős bokékamerából áll, így a felhasználók bárhol és bármikor lenyűgöző részletességű felvételeket készíthetnek. 

A HONOR X7 tökéletes a tartalmas és tartós emlékeket megörökíteni vágyó kezdő fotósok és alkotók számára, mivel támogatja az 1080P videofelvételt 1920*1080 pixeles felbontással. A 48 megapixeles ultratiszta főkamerát intelligens több képkockás szintézisalgoritmus támogatja, amely még gyenge fényviszonyok között is tiszta részleteket mutat a fényképeken. Az f/2.2 rekeszértékkel rendelkező 5MP-es széles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyebben és kényelmesebben egyszerre több elemet megörökítsenek a képen.  A 2M érzékelős makrókamerával a felhasználók apró részleteket rögzíthetnek, míg a 2M érzékelős bokékamera kellemes portrékat készít, a kép középpontjaként a témát életre keltve.

Árak és elérhetőség

A stílusra fogékony közönség számára tervezett HONOR X7 három izgalmas színben kapható: Éjfekete, Óceánkék és Titánezüst. 

A HONOR X7 május 23-tól elérhető 84 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron

(x) hirdetés
2022.05.24.

+