MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR bemutatta a HONOR Watch GS 3-t is, amelyet a hagyományos mechanikus órák ihlettek. Az elegáns és stílusos dizájnt sugárzó, minőségi anyagok, például 316L rozsdamentes acél felhasználásával készült órát úgy tervezték, hogy egész nap kényelmesen viselhető legyen, súlya mindössze 44 g, mérete pedig 10,5 mm. 

A HONOR Watch GS 3 egy új, nyolccsatornás PPG (fotopletizmográf) érzékelő modullal rendelkezik, amely pontos optikai jeleket érzékel. A HONOR Watch GS 3 az AI Heart Rate Monitoring Engine-nel együtt, amely több algoritmust kombinál az edzés közbeni zajok kiküszöbölésére, jelentősen javítja a pulzusmérő funkció pontosságát, lehetővé téve, hogy a felhasználók jobban nyomon követhessék egészségi állapotukat.    

A több mint 100 edzésmódot támogató HONOR Watch GS 3 pontos útvonal-követési képességekkel is rendelkezik, és a beépített L1/L5 kettős frekvenciájú GNSS (globális navigációs műholdrendszer) előnyeit is kihasználja futás, kerékpározás vagy túrázás közben. 

A HONOR Watch GS 3 az értékesítés kezdetekor éjfekete színben lesz elérhető. A HONOR Watch GS 3 2022. május 23-tól kerül kiskereskedelmi forgalomba 89 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.

2022.05.24.

+