MojAndroid
(x) hirdetés

Hosszú idő után megszülethet a T-Rex örököse, ugyanis exkluzív képek kerültek fel a következő generációról. A várhatóan Amazfit T-Rex 2 néven napvilágot látó strapaokosóra titánium anyagokból épül majd fel és zafírüveg védelmet kap.

A külcsín persze hasonló, mint az első generációnál, továbbra is adott lesz a robusztusabb kivitel, ám számos új színvariációban forgalomba kerül majd a készülék, igazi vad és extrém kivitelekben is.

A hírek szerint az Amazfit T-Rex 2 kijelzője 1,39″-es lesz 454 x 454 pixeles felbontással, az AMOLED panel maximális fényereje az 1000 nitet is elérheti. Előny lehet még a 10 ATM vízállóság és a katonai sztenderdeknek megfelelő MIL-STD-810G kialakítás.

A repertoár része lesz a BioTracker 3.0 PPG biometrikus szenzor, a 150+ sportmód, a véroxigénszint mérés, a gyorsulásmérő, a barométer, a giroszkóp és a fényérzékelő is, nem beszélve a kétcsatornás GPS-ről és a Bluetooth 5.0-ról.

A T-Rex 2 akár 10 napos üzemidőre is képes lesz erős használat mellett, 24 napot pedig kibír majd akkor, ha nem vesszük túlságosan igénybe. Az óra megjelenése nyár folyamán várható.

Érkezik viszont ennek egy még strapabíróbb testvére, méghozzá Amazfit Vienna néven, aminek az egyik legnagyobb ütőkártyája a 20 ATM vízállóság lehet.

Felfoghatjuk ez a T-Rex 2 prémium változatának is, az előlapján pedig az 1,28″-es, 416 x 416 pixel felbontású AMOLED kijelzőn jelenik majd meg a tartalom. Az 1000 nites fénysűrűség jó hír, ahogy a véroxigénszint és pulzusmérés is, ám eSIM támogatást sajnos nem fog kapni. Nem marad el a kétcsatornás GPS, a Bluetooth 5.0, a 14 napos üzemidő és a két oldalsó gomb, hogy az órát akár víz alatt is lehessen irányítani.

(xiaomilife.hu)

2022.05.06.

+