MojAndroid
(x) hirdetés

Habár még fel sem ocsúdott a közönség a Redmi Note 11 februári globális bemutatóját követően, a Xiaominál olyan tempót diktálnak, ami még a rajongók szerint is talán túlzónak mondható.

A Redmi vezetője, Lu Weibing ugyanis a Weibón tett közzé egy posztot, ami már a Redmi Note 12 sorozat érkezésére utal Indiában. Sőt, a leírás szerint ez a família jóval erősebb lesz, mint a mostani generáció.

Weibing arra is utalást tett, hogy 2021 óta a márka stratégiai döntésének értelmében évente két sorozat jelenik meg, így történt ez a Note 10 és a Note 11 esetén is, amik tavaly mutatkoztak be Kínában, Európa pedig hónapokkal később kapta meg ezeket a telefonokat.

A Redminél ráadásul nyitottak arra is, hogy a sorozat modelljeinek nevét megreformálják, hiszen a visszajelzések alapján nehéz követni, hogy melyik típus pontosan hol helyezkedik el a táplálékláncban, gondolhatunk itt a távol-keleti és az európai különbségekre. A kínai felhasználóknak már ötletük is van, ezek közül kellene szerintük választani: Note 12, Note 11T, Note 12X, Note 12T. Május-június táján valószínűleg kiderül, mi lesz a végleges.

(xiaomilife)

(x) hirdetés
2022.05.02.

+