MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, a OnePlus néhány hetente új telefont dob piacra. A vállalat néhány napja mutatta be a OnePlus Ace-t Kínában, a hétvégén pedig a 10R bemutatására készül Indiában, mindezek mellett pedig egy újabb készülék adatai bukant fel a kínai hírközlési hatóság (TENAA) oldalán.

A titokzatos telefonnak jelenleg nincs neve, de az információk szerint az OPPO X5 Pro-ra hasonlít majd, egy csippetnyi OnePlus 10 Pro utánérzéssel. A TENAA weboldala PGZ110 típusszámmal hivatkozik rá, ahol feltűntek a telefon legfontosabb jellemzői is.

Az eszköz 6,59 hüvelykes LCD kijelzővel és 2412×1080-as felbontással érkezhet, nyolcmagos processzor fogja futtatni, 2,8 GHz-es órajellel. Ehhez 8 GB vagy 12 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB tárhely társulhat, az akkumulátor kapacitása pedig 4890 mAh lehet.

Fotózni az információk szerint egy 64 MP-es fő kamerával, valamintegy 8MP-es kiegészítő lencsével tudunk majd, míg az előlapban egy 16MP-es lencse figyeli majd a szelfizőket. A kiszivárgott képek alapján a telefon oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik.

Bár a OnePlus 10 specifikációi is nemrégiben kiszivárogtak, azok nem egyeznek az itt található információkkal. A rejtélyes telefon feltételezhetően a Nord sorozathoz tartozhat. A csak Kínában kapható OnePlus Ace a PGKM10 típusszámmal érkezett, ami szorosan megegyezik a kiszivárgott telefon típusszámával, így lehet, hogy egy újabb Ace sorozatú telefonról van szó, amely más néven érkezik a globális piacokra.

2022.04.26.

+