MojAndroid
(x) hirdetés

A 9to5Google jelentése szerint a Google csendben kiadott egy ingyenes iOS-alkalmazást, amellyel könnyedén átvihetjük adatainkat Phone-ról Android-eszközre. A Switch To Android alkalmazás vezeték nélkül működik, vagyis nem kell aggódnunk a két telefon kábellel történő összekapcsolása miatt.

„A Google Switch To Android alkalmazásával gyorsan és biztonságosan áthelyezheti legfontosabb adattípusait – fényképeket, videókat, névjegyeket és naptáreseményeket – egy vadonatúj Android-eszközre kábelek  használata nélkül” – olvasható az alkalmazás App Store-ban található leírásában.

Bár a lista nem tartalmazza az üzeneteket migrációját, az alkalmazás végigvezeti a felhasználót, hogyan kapcsolhatja ki az iMessage-t, hogy „ne maradjon le a barátoktól és a családtagoktól érkező szöveges üzenetekről”.

A 9to5Google szerint a Google jelenleg szándékosan nem listázza az alkalmazást az AppStore-ban, de a link segítségével bárki elérheti és telepítheti azt. A Google nem válaszolt azonnal arra a megjegyzéskérésre, hogy mikor kerülhet az alkalmazás hivatalosan az App Store-ba.

Ha képet szeretnél kapni az alkalmazás gyakorlati működéséről, nézd meg a 9to5Google gyakorlati videóját:

(x) hirdetés
2022.04.14.

Ezeket már olvastad?

+