MojAndroid
(x) hirdetés

Elődeihez képest viszonylag hamar piacra került a OnePlus legújabb zászlóshajója, a OnePlus 10 Pro. A múltban a gyártó több modellt is bemutatott egyszerre, most azonban csak egy okostelefont adott ki, valamint a OnePlus 10 Ultra modellen is dolgozik. De mi a helyzet az alap OnePlus 10-el?

Nos erről a verzióról egyelőre nem sok információ ismert, annyit viszont tudhatunk, hogy a gyártó jelenleg egy „Oscar” kódnevű készüléken dolgozik, amely a találgatások szerint az idei év második negyedévében kerül piacra OnePlus 10 néven. A GSMArena most erről a készülékről talált a kínai Weibon fotókat.

Magán a képen zöld-fekete színben látjuk a készülék hátlapját, a bal felső sarokban kamerákkal ellátott szigettel. Egy nagy nyílása van a fő érzékelő számára és legalább három további lyuk a kisebb érzékelők számára, beleértve az ultraszéles látószögű kamerát.

A kiszivárgott specifikációk arra utalnak, hogy az okostelefont Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet hajtja majd meg 8 vagy 12 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel. Várhatóan 6,55 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, 80 W-os töltéssel és OxygenOS 12-vel.

2022.03.07.

+