MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi már eddig is igyekezett megsegíteni az olyan felhasználókat, akik nem rendelkeznek okostévével. A Mi Box S vagy éppen a Mi TV Stick ugyanis elhozta az Android TV világát, mindössze csak egy HDMI csatlakozóra volt szükség. Most pedig még egy fokkal magasabbra rakta a lécet a vállalat, hiszen kis helyre zsúfolt nagy tudást; ez lett a Xiaomi TV Stick 4K.

Külsőleg ugyanúgy néz ki, mint elődje, ám az új változat a nevéből kitalálható módon már nem csak Full HD, hanem akár 4K tartalmak megjelenítésére is képes. Ez többek között az 1-ről 2 GB-ra növelt memóriának köszönhető, lényegében a Box S hardvere került egy pendrive méretű eszközbe, ami 8 GB-nyi belső tárhellyel rendelkezik, erre az Android TV 11-et telepítette a gyártó.

A Xiaomi TV Stick 4K esetén minden úgy működik, mint a korábbi modellnél (HDMI, microUSB tápellátás, irányítás), támogatott a Dolby Atmos és a Dolby Vision, plusz van beépített Chromecast és Google Asszisztens hangvezérlés (a főbb nyelveken). A készülék hamarosan elvileg az mStore üzletekbe is megérkezik majd, az árakról később lesz információ.

Xiaomilife.hu

2022.02.03.

Ezeket már olvastad?

+