MojAndroid
(x) hirdetés

Bejelentette a Google a Gmail levelező új integrált nézetét, amely egyszerűbbé teszi más Google appok, például a Chat és a Meet elindítását, írta meg az ITbusiness.hu

Ha engedélyezve van, az új navigációs menü segítségével egyszerűen válthat a beérkező levelek, a fontos beszélgetések és a meetingek között, anélkül, hogy váltania kellene a böngészőlapok között vagy új ablakot kellene nyitnia, olvashatjuk a Google tájékoztatójában. Az értesítési buborékok pedig felhívják a figyelmet az azonnali beavatkozást igénylő dolgokra.

Ha a Chat és a Spaces szolgáltatásban dolgozunk, egyetlen képernyőn megtekinthetjük a beszélgetések és a helyek teljes listáját, ami megkönnyíti a navigációt. Ezzel párhuzamosan a Google a keresési élmény egységesítésén is dolgozik, így a Gmail ugyanazon mezőben teszi lehetővé az e-mailekben és a csevegésekben történő keresést.

A Gmail-használók számára február 8-tól nyílik lehetőség az új kezelőfelület kipróbálására, és a tervek szerint áprilisra mindenki számára engedélyezi majd a hozzáférést a Google. A klasszikus Gmail felülethez való visszatérés lehetősége az év végéig továbbra is elérhető lesz.

 

2022.02.02.

Ezeket már olvastad?

+