MojAndroid
(x) hirdetés

A feltöltőkártyás ügyfeleket is megújult tarifacsomag várja.

  • Novembertől új előfizetéses és feltöltőkártyás díjcsomagok érhetők el a Vodafone  kínálatában. 
  • A szolgáltató a RED portfólió megújításával minden eddiginél könnyebben teszi  elérhetővé a Vodafone 5G szolgáltatását. 
  • A Vodafone az 5G-képes, előfizetéses tarifacsomagjainak megújítása mellett elsőként  hozta el a tarifába épített díjmentes, havonta megújuló feltöltőkártyás mobiladatot a  hazai piacra. Az új TUTI100 feltöltőkártyás tarifacsomagba foglalt minimális mobiladat  és a díjmentes beszélgetés lehetősége pedig bárki számára elérhetővé teszi az  alapvető kapcsolattartáshoz és információszerzéshez szükséges feltételeket.  

Reagálva a folyamatosan változó ügyféligényekre november 8-tól új RED, Go és TUTI100  mobildíjcsomagok érhetők el a Vodafone Magyarországnál. 

A RED díjcsomagok a nagy mobiladatigényű, a digitális térben aktív ügyfelek számára előnyösek,  míg a TUTI100 a mobiladatot korábban egyáltalán nem használó több százezer ügyfélnek kínál  lehetőséget online böngészésre, kapcsolattartásra és telefonon keresztüli ügyintézésre  díjmentesen.  

„A Vodafone-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkat innovatív megoldásokkal  szabjuk az ügyféligényekhez, ezért láttuk időszerűnek RED, Go és TUTI portfóliónk megújítását. Az  új RED tarifacsomagokat úgy alkottuk meg, hogy azoknak a meglévő és leendő ügyfeleinknek  kedvezzen, akik rengeteg digitális tartalmat fogyasztanak: online dolgoznak, tanulnak vagy  szórakoznak. Nekik szeretnénk kedvezni azáltal, hogy elérhetőbb áron kínáljuk számukra 5G  szolgáltatásunkat. Az új TUTI100 tarifacsomaggal pedig az a célunk, hogy feltöltőkártyás  ügyfeleink is rendelkezzenek minimális mobiladattal és díjmentes hívással, mert  meggyőződésünk, hogy mindenkinek joga van az információhoz való hozzáféréshez és a  kapcsolattartáshoz” – mondta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatások  Üzletág Vezérigazgató-helyettese. 

5G-képes RED és megújult Go tarifacsomagok 

A Vodafone nevéhez fűződik az 5G hazai bevezetése. A szolgáltató 2019 őszén indította el az  ország első, mindenki számára elérhető kereskedelmi 5G hálózatát, ezzel széleskörben elérhetővé  téve az 5G nyújtotta előnyöket, ami azóta a főváros nagy részén, a Balaton környékén, illetve több  vidéki nagyvárosban és kisebb településeken is elérhető.

A Vodafone tájékoztatása szerint az 5G-előnyöket (rendkívül gyors, nagy kapacitású, szinte  késleltetésmentes mobilhálózaton történő kommunikáció) szeretnék elérhetővé tenni még több  felhasználónak azáltal, hogy a legnépszerűbb RED tarifacsomagban kínálják 5G szolgáltatásukat.  

A Vodafone Magyarország kínálatában két 5G díjcsomag is szerepel: a RED Free+ 10.990 forintos  és a RED Infinity World+ 15.990 forintos áron. A Red Free+ tarifacsomag esetében az 5G képességnek köszönhetően gyorsabb a hálózati reakció és az 5G-hálózat stabilitása maximális  élvezhető, sőt, a Gigaboost opciókkal szupergyors sebességgel is kiegészíthető. A RED Infinity  World+ tarifacsomagba szintén be van építve az 5G minden előnye. 

A megnövekedett ügyféligényekre reagálva a Go Super tarifacsomagba beépítésre került a Music  Pass funkció, amivel korlátlan zenehallgatásra nyílik lehetőség adathasználat nélkül. 

Amennyiben az ügyfelek Vodafone otthoni szolgáltatás mellé választanak új mobil előfizetést,  havidíj-kedvezményben és extra előnyökben részesülhetnek. Így például a RED Free+  tarifacsomag 2000 Ft havidíj-kedvezménnyel 8.990 forintos áron, az új Go tarifacsomagok pedig  dupla adatkerettel érhetők el az otthoni szolgáltatással rendelkező ügyfelek számára. További  előnyök mellett készülékkedvezmények is elérhetőek mobil és otthoni szolgáltatások esetén.  További információ a www.vodafone.hu/red és vodafone.hu/mobilesotthoni weboldalakon érhető  el. 

TUTI100 feltöltőkártyás tarifacsomag 

A korábbinál egyszerűbb, és testre szabhatóbb tarifacsomagot vezet be a Vodafone TUTI100  márkanév alatt. Az új portfólió célja, hogy a feltöltőkártyás ügyfelek rendelkezzenek minimális  adattal és díjmentes hívással, hogy az ügyintézés és a kapcsolattartás ne pénzkérdés legyen. A  tarifacsomag 100 MB havonta díjmentesen megújuló adatot tartalmaz– amely az egyenlegtől  függetlenül minden hónapban aktiválódik. Az átlagos fájlméreteket és felhasználást alapul véve,  ez az adatmennyiség 100 perc internetes böngészést, vagy 5000 Facebook Messenger  üzenetváltást is lehetővé tehet. A heti 60 perc díjmentes beszélgetés mellet további adat- és  beszédopciókkal bővült az opciós kínálat, amelyek egyszerűen aktiválhatók a MyVodafone  alkalmazáson keresztül. 

Az új tarifacsomag elsősorban az eddig mobiladatot nem használó, több százezres ügyfélbázisnak  lesz újdonság, akik mostantól útközben is hozzáférhetnek információkhoz vagy használhatnak  chat alkalmazásokat a beépített adatkeret terhére. Továbbá, a megújult tarifacsomag lehetőséget  ad anyagilag kedvező, hosszabb telefonbeszélgetéseket igénylő ügyintézésre, kapcsolattartára. 

További információ a TUTI100 díjcsomagról a www.vodafone.hu/tuti100 weboldalon érhető el. 

(x) hirdetés
2021.11.09.

+