MojAndroid
(x) hirdetés

Vagyis a Meta. Az előlapi kamerával és lekerekített képernyővel rendelkező okosóra a technológiai óriás egyik iPhone-alkalmazásában található képen tűnt fel először.

A képen egy karóra látható, amelynek képernyője és burkolata a szélein enyhén ívelt. Az előlapi kamera – hasonlóan az okostelefonon láthatóhoz – a kijelző alján jelenik meg, a jobb oldalon pedig az óra vezérlőgombja található.

A képet a cég a Ray-Bannal közösen elindított új okosszemüvegének vezérlésére szolgáló alkalmazásában találták meg. A képet Steve Moser alkalmazásfejlesztő találta és osztotta meg a Bloomberg-el. A Meta szóvivője nem kívánt nyilatkozni.

Az óra levehető csuklópánttal és gombnak tűnő gombbal rendelkezik az óraház tetején. Nagy kijelzője az Apple órájának stílusát utánozza – a Google Fitbit és a Garmin által forgalmazott órák desingja helyett. A kamera azt sugallja, hogy a terméket valószínűleg videokonferenciákra fogják használni, ami a Meta jövőképéhez tökéletesen passzol és ilyen megoldással jelenleg egyik konkurencia sem rendelkezik, így ha valóban termék lesz az elképzelésből, azzal nagyot szakíthat a Facebook. Bocsánat, a Meta.

(x) hirdetés
2021.11.02.

+