MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy az várható volt, a Redmi nagy eseményén a legújabb okosóra is napvilágot látott, méghozzá Redmi Smart Band Pro néven. Nem meglepő módon ez lett a sima Smart Band kicsivel nagyobb tudású változata.

Kezdjük a kijelzővel, ami 1,47″-es, az AMOLED panel maximum fénysűrűsége 450 nit, a szélek felé pedig 2,5D-s ívekkel rendelkezik, az órakeret pedig polikaprolaktám, amit üvegszállal erősítettek meg, a vizet pedig 50 méter mélységig bírja. A szíj szilikonból készült.

A Redmi Smart Band Pro a szokásos módon rendelkezik gyorsulásmérővel, giroszkóppal, PPG pulzusmérővel, valamint fényérzékelővel is. Ezeket használva az aktivitásmérővel 110 sporttevékenységet monitorozhatunk, plusz még a véroxigénszintünket is tudja mérni.

A 200 mAh-s akkumulátorból nagyjából 14 napnyi üzemidő préselhető ki. A kütyü áráról egyelőre nem nyilatkozott a vállalat.

A Redmi Watch 2 Lite-ról azonban igen, ez egy szintén négyzet alakú óra, aminek előlapján 1,55″-es, 320 x 360 pixel felbontású LCD kijelző található. Van belül GPS és adott az 5 ATM vízállóság is.

Itt 262 mAh-s telep szolgáltatja az energiát, ezzel 10 napig képes életben maradni a készülék, ha pedig állandóan nyomon követi a helyzetet, akkor 14 órányi használat ujtán kell újra feltölteni.

Xiaomilife.hu

2021.11.02.

+