Quantcast
MojAndroid
(x) hirdetés

Drágul a Netflix Magyarországon, csomagtól függően 9 és 13 százalék közötti áremelkedésről van szó – írja a SorozatWiki oldal.

Ez első körben az új előfizetőket érinti, október 7-től a Standard csomag 9 százalékkal, 3190 forintról 3490 forintra drágult, míg a Prémium csomag havidíja 13 százalékkal, 3990 forintról 4490 forintra nőtt. Az alapcsomag ára nem változott, az továbbra is 2490 forintba kerül havonta.

Az áremelés fokozatosan lép életbe, vagyis előbb-utóbb a jelenlegi előfizetők is tapasztalni fogják a változást. „Ezek az árak az új előfizetőkre vonatkoznak, és fokozatosan lépnek érvénybe minden jelenlegi előfizető számára. A jelenlegi előfizetők e-mailben értesítést kapnak 30 nappal az árváltozás előtt, hacsak nem váltanak díjcsomagot” – tájékoztat a Netflix oldala.

A SorozatWiki szerint a drágulás egy globális folyamat része, amit minden országban meglép a Netflix. Tavaly októberben hasonló mértékű drágulás történt a streamingszolgáltató amerikai ügyfeleinél. A Netflix hivatalosan 2016 januárja óta érhető el Magyarországon, azóta a mostani az első áremelés a magyar piacon.

Forrás: Telex/Sorozatwiki

2021.10.18.

+