MojAndroid
(x) hirdetés

A Telekom folyamatosan azon dolgozik, hogy az ügyféligényekhez, illetve a változó fogyasztási szokásokhoz alakítsa a kínálatát, ennek szellemében szeptember végén néhány újítás történt mind a mobil-, mind az otthoni internet ajánlatok esetében.

A mobilinternet terén bővült a kínálat: bevezettek két új mobilinternet csomagot, a Net 8 GB-ot és a Net 25 GB-ot, a korábbi 15 GB-os csomag mostantól már nem igényelhető (de aki jelenleg ilyen csomaggal rendelkezik, változatlan feltételekkel használhatja), a korlátlan adatmennyiséget tartalmazó GigaerősNet+ csomaggal pedig EU-n kívül is lehet 2 GB erejéig netezni.  Az új  kínálatban minden netcsomaghoz elérhető okosórához, illetve tablethez/laptophoz kialakított MultiSIM szolgáltatás havidíjas konstrukcióban, hogy ügyfelek akár három eszközön is mobilnetezhessenek a csomagjukban foglalt adatmennyiség erejéig. A Gigaerős Net csomaghoz az Okosóra MultiSIM, míg a Gigaerős Net+ csomaghoz mind az okosórában való használathoz, mind a tabletben való használathoz kínált MultiSIM típus havidíj mentesen vehető igénybe. Így felszabadultan lehet sportolni az okosórával, hisz telefon nélkül is elérhetőek vagyunk, a korlátlan net pedig egyszerre akár több eszközön is hasíthat.
További információk a mobil ajánlatokról: www.telekom.hu/mobil

A Telekom egyre többet ad az otthoni szolgáltatások területén is, hogy az egyre elterjedtebb home office-szal, az otthoni tanulással és szórakozással kapcsolatos igényeket ki tudja szolgálni. Egységesítette a kínálatát sávszélesség (maximális letöltési sebesség) tekintetében az optikával és kábel (ED3) technológiával lefedett területeken, emellett a belépő csomagok sebességében is szintlépés történt: már 250 Mbit/s maximális sebességet kínálnak a legkisebb csomagok az említett technológiákon.  Az optikával lefedett területeken az új portfólióban a megemelt maximális letöltési sebességű legkisebb csomag és az újonnan bevezetett 500 Mbit/s maximális letöltési sebességű csomag mellett továbbra is elérhetők az  1000 Mbit/s és a csak a Telekomnál kapható 2000 Mbit/s maximális letöltési sebességű*, gigaerős csomagok is.

A sávszélesség emelését az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztései teszik lehetővé, amelynek eredményeképpen a Telekom optikai és kábelhálózata ma már összesen 2 millió 750 ezer háztartás és vállalkozás számára kínál gigabites elérést, vagyis a hálózatán a lefedett elérési pontok 63,5%-a gigabit-képes. Szélessávú ügyfeleik 23%-a már gigabites sebességet kínáló csomaggal csatlakozik a vezetékes internethez.
Az új otthoni díjcsomagok részletei itt olvashatók.

*A 2000 Mbit/s maximális letöltési sebességnek teljes kihasználása több eszköz (pl. notebook, tablet, okostelefon) egyidejű vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolódásával lehetséges, amennyiben a végfelhasználói eszközök a szükséges rendszerkövetelményeknek megfelelnek. A 2000 Mbit/s maximális letöltési sebesség optikai hálózaton érhető el.

(x) hirdetés
2021.10.01.

+