Quantcast
MojAndroid
(x) hirdetés

Nemzetközi termékbemutatót tartott a Xiaomi, amely során többek között bemutatott számos kiváló AIoT terméket, amelyek tovább bővítik a Xiaomi okos otthon megoldásainak és viselhető eszközeinek kínálatát. Az újonnan bemutatott AIoT termékek közé tartozik a Mi Smart Projector 2, a Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) és a Mi Smart Band 6 NFC .

Ahogy beköszönt az “új normális” korszaka, egyre több fogyasztó alakítja át az otthonát úgy, hogy az megfeleljen azoknak az új elvárásoknak, amelyek segítenek a poszt-Covid érához való alkalmazkodásban, amelyben a szabad- és a munkaidő egyre inkább összemosódik. A négy új okos eszközzel a fogyasztók még kényelmesebbé tehetik az otthonaikat.

Mi Smart Band 6 NFC: Érintésmentes fizetés a pandémiát követő időszakban

A világjárvány árnyékában élve gondolkodtunk el azon, hogyan lehet a távolságtartás új normái közepette is újra felépíteni egy okos, egészséges és stresszmentes életet. A Xiaomi azzal segít a felhasználóinak alkalmazkodni az új normális életkörülményeihez, hogy technológiai innovációkat, a mindennapokban használható hordozható eszközöket kínál fel nekik.

Még 2020 márciusában mutatta be a Xiaomi a Mi Smart Band 6-ot, amely SpO2 funkcióval rendelkezik, hogy képes legyen információkkal szolgálni a felhasználója egészségéről, például a  légutak állapotáról, miközben átfogó képet ad az egészségünkről az állapotváltozásunkat nyomon követő funkciók segítségével, mint amilyen az alvás-, stressz szint- és légzésfigyelő. Ezek az általános fizikai és mentális egészségük fenntartásában segítik a felhasználókat.

“Úgy véljük, hogy a viselhető eszközök fontosak a fizetési ökoszisztémában. Azt látjuk, hogy a plasztik megoldásokat alkalmazó fizetésről egyre inkább a mobilfizetés, beleértve a viselhető eszközökkel való fizetés, kerül előtérbe. A technológia és az innováció központi szerepének köszönhetően egyre több fizetésre alkalmas eszköz jelenik meg a piacon. Emellett olyan képességekkel is rendelkeznek majd, melyek a kommunikáció új módjait biztosítják, felforgatják a vállalkozásokat és javítják a digitális-fizikai interakciókat” – mondta Valerie Nowak, európai termék- és innovációs ügyvezető alelnök. “A tavalyi évben történt sikeres oroszországi, fehéroroszországi és ukrajnai együttműködést kibővítve most már 19 régióban működünk együtt a Xiaomival, és a következő hónapokban további bővítéseket tervezünk.”

Emellett, a megújult Mi Smart Band 6 NFC funkciójához mostantól beépített Amazon Alexa is jár, így a kezeinket az okos otthonokban is szabadon használhatjuk.

Mi Smart Projector 2: A hordozható otthoni mozi

A Xiaomi Pad 5 és az NFC funkcióval ellátott Mi Smart Band 6 mellett a Xiaomi egy vadonatúj szórakoztató eszközzel, a Mi Smart Projector 2-vel bővíti tovább az okos otthon termékeinek kínálatát. Minden bizonnyal bárki elfogadna az otthonába egy Mi Smart Projector 2-t – azt a kompakt, praktikus, hordozható, plug and play eszközt, amelynek 1920×1080 Full HD a felbontása és Dolby Audio™ hangrendszerrel rendelkezik.

A készülék automatikusan korrigálja a dőlést és beállítja a fókuszt, és gyorsan képes tökéletes négyzet alakú képet vetíteni. Emellett, a készülék hitelesített Android TV™ rendszeren fut, beépített Google Assistant3 rendszere van, így rengeteg szórakozást kínál a felhasználók okos otthonaiban, ráadásul hangutasításokkal is vezérelhető.

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack): Maradjon kapcsolatban a Wi-Fi 6-tal

Most jött ki a Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) is, amely az egész ház intelligens eszközeinek működtetéséről képes gondoskodni. A készülék erős és akadozásmentes Dual-Band Wi-Fi 6 hálózati lefedettséget kínál akár 4000 négyzetméteren4, és akár 254 eszköz csatlakoztatható hozzá5.

Függetlenül attól, hogy hány eszköz van csatlakoztatva és hány eszköz fut egyidejűleg, a készülék optimális hálózati hatékonyságot biztosít rövid késleltetési idő mellett, ami az 1024QAM modulációnak, valamint az OFDMA és a 2 x 2 MIMO technológiának köszönhető.

Az okos mesh rendszer támogatja az automatikus hálózatváltást is, hogy zökkenőmentes barangolást biztosítson, amikor a felhasználók különböző helyiségek között mozognak. Az eszköz még egy javító folyamatot is képes elindítani, hogy újraszervezze a hálózatot, amikor egy eszköz offline állapotba kerül, így a felhasználók folyamatosan kapcsolatban maradnak a Wi-Fi 6-tal.

Árak és elérhetőség:

A Mi Smartband 6 NFC ajánlott fogyasztói ára 54,9 eurótól indul.
A Mi Smart Projector 2 Pro ajánlott fogyasztói ára 599 eurótól indul.
A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) ajánlott fogyasztói ára 149 eurótól indul.

2021.09.21.

+