MojAndroid
(x) hirdetés

A Pokemon Unite többjátékos online harci aréna (MOBA) szeptember 22-én érkezik Android-ra és iOS-re is. A játék jelenleg előregisztrálható, és azok a felhasználók akik előzetesen regisztrálnak, további bónusz tartalmat kaphatnak, ha bizonyos feltételek teljesülnek. A Pokemon Unite a MOBA műfaj első játéka a Pokemon univerzumban.

A fejlesztő azt is bejelentette, hogy ha a Pokemon Unite 2.500.000 előregisztrációt kap, a résztvevők Pikachu Unite licencet kapnak. Ha a játékra 5.000.000 előzetes regisztráció érkezik, a résztvevők különleges Holowear-t kapnak Festival Style: Pikachu formájában. A résztvevők akkor igényelhetik a jutalmakat október 31-én reggel 7:59-ig, ha az előregisztrációs küszöbértékek teljesülnek. A Nintendo Switch játékosok Zeraora Unite licencet kapnak ajándékba, ha bejelentkeznek a fiókjukba.

A Pokemon Unite a Mamoswine-t és a Sylveont is új karakterekként jelentette be, amelyek hamarosan elérhetők lesznek a játékosok számára. A MOBA műfajú játékban jelenleg 19 Pokemon szerepel.

A MOBA műfajú játék öt-öt csapat csatát hoz egy arénában. Egy tipikus mérkőzés magában foglalja a Pokemon elkapását, a Pokemon szintre emelését és fejlesztését, valamint az ellenfél legyőzését. A játékosok úgy nyerneknet, ha több pontot szereznek mint ellenfelük a megadott időn belül.

2021.08.24.

+