MojAndroid
(x) hirdetés

Mint ahogy azt már korábban beharangoztuk, 2 éves szünet után újraindítjuk az AndroidPortált. Akik követik az oldalunkat, azok tapasztalhatták, hogy az elmúlt napokban elkezdtük cikkeinket publikálni az oldalon, de a háttérben még sok munka vár ránk.

Biztosan felmerül bennetek a kérdés, hogyan kerülhet képbe egy szlovák csapat a magyar oldallal. Nos a válasz egyszerű: 2 éve ők vették át az oldalt Balázséktól, azonban részben a magyar csapat hiánya, részben pedig kapacitás problémák miatt nem tudtak érdemben foglalkozni az oldallal. Ezért most velük együttműködve indítjuk újra a magazint. A szerkesztéshez és üzemeltetéshez szabad kezet kaptunk, azonban célunk az, hogy a két oldal egy platformon üzemeljen hosszútávon, így a technikai átállás ennél bonyolultabb. A következő hetekben reményeink szerint az oldalunk eléri végső formáját, elhárul minden akadály, és onnantól fogva csak a tartalomgyártásra tudunk majd koncentrálni.

Persze tartalmakat addig is igyekszünk hozni nektek, de ha nem posztolunk rendszeresen, vagy nem hozunk világmegváltó gyorsasságal friss információkat Nektek, akkor ez az oka.

Legyetek türelemmel, célunk, hogy a Balázséktól már megszokott színvonalon vigyük tovább az AndroidPortált. Aki esetleg érez magában affinitást  és szívesen szerkesztené az oldalunkat, az írjon nekünk a media@androidportal.eu címre! Gazdaggá jelenleg senkit nem tudunk tenni, de a cikkeiteknek nagyon jó helye lesz!

Köszönjük!

 

2021.08.17.

+