Moment Pro camera

Ha már dícsértem a htc U12+ kameráját, most már itt a lehetőség, minden okostelefon kamerájából kihozni a maximumot. Legalábbis ezt igéri a Moment új alkalmazása. Az app már egy ideje elérhető volt iOS rendszerekre, de Androidra csak a napokban jelent meg az alkalmazás.

A Moment nem most kezdte az okostelefonos fényképezést. Ha a weboldalukat böngészi valaki, akkor rengeteg okostelefonra csatlakoztatható lencsét forgalmaznak, emellett tokokat, gimballt,kiegészítőket, stb.

Az app nem rossz, de nem estem hanyatt tőle. S8-on és Pixelen teszteltem. Egyelőre még több több (iOS-en elérhető) funkció hiányzik az appból. Nem lehet pl. duplakamerás telefon esetén lencsét választani. Ennek ellenére sok olyan értéke van az appnak, amik miatt érdemes lehet megvenni azoknak, akik komolyan gondolják az okostelefonos fényképezést.

Moment Pro Camera
Moment Pro Camera
Developer: Moment, Inc.
Price: $3.99
Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →