MojAndroid

A Google nem most indította Podcast szolgáltatását, ám egész mostanáig nem volt erre külön applikáció. Egészen pontosan a tegnapi napig. Amikor megjelent a Play Store-ban a Google Podcasts app.

Rengeteg egyéb podcast alkalmazás érhető el Androidra, így senkinek nem kell hátast dobnia a Google most kiadott appjától. Az alkalmazás hozza a tőle elvárt alapfunkciókat. Az egyetlen érdekesség az egyéb appokkal szemben, hogy a Google Assistant integrálva van a szolgáltatásban.

És ennek köszönhetően ha pl. a telefonodon elkezdesz egy podcastet hallgatni hazafelé, akkor hazaérve csak szólsz a Home-nak és folytathatod ott, ahol félbehagytad.

A jövőben érkezik majd a felirat funkció (hasonlóan, csak AI, meg szuperségek miatt még jobban, mint a YouTube-on van.) és ennek következtében még a fordításra is lesz lehetőség, amikor akár kínai podcastot is tudsz majd hallgatni magyar felirattal. És persze itt jegyezném meg, hogy ezennel a mi kis podcastunk is világhírű lehet, ha majd Kínában kínai felirattal hallgatják több tízmillióan. :D

Google Podcasts
Google Podcasts
Developer: Google LLC
Price: Free

Fenti képek a verge cikkéből. Amint sikerül részletesebb tesztnek alávetni az alkalmazást, újra írunk róla.

 

Share to TwitterShare to Google PlusShare to LinkedInShare to EmailShare to Print
2018. 06. 20.

+