MojAndroid

Sziasztok!

Az androidportal egy fura képződmény. Egy hobbiprojekt, amit létrehoztunk anno és legnagyobb meglepetésünkre még mindig működik. Számtalan androidos portál, blog jött létre és tűnt el azóta már, s mi még mindig itt vagyunk. A legkeményebb, hogy nem csak mi, hanem Ti is velünk. Ennek pedig a kulcsa, hogy az Androidportal sosem egy egyszemélyes kis projekt volt. Közösséget építettünk, közösséget építünk. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Ezeket a közösségeket szeretném itt összeszedni, mert a fórum megszűnése óta elés sokfelé van jelen Androidportál közösség.

Google Plus

https://plus.google.com/communities/113052031595565230752

Telegram csoport

https://telegram.me/androidportalpodcastchat

Facebook közösség/csoport

https://www.facebook.com/groups/androidportal/

Facebook oldal

https://www.facebook.com/androidportal/

Twitter

http://twitter.com/androidportal

Ezenkívül jelen vagyunk a tumblr-en is, de oda csak szintén kiszórjuk a bejegyzéseinket. :) És hallgathatóak is vagyunk.

Azt hiszem semmit nem hagytam ki. A legbeszélgetősebb a Telegram. Aki gyors kérdezz-felelekre vágyik, ne hagyja ki! A Facebook csoport felfutóban van. Kevesen vagyunk, de egyre erősebb a csapat. A Google Plus közösség pedig méltán az egyik legjobb és legnépesebb itthon. Csatlakozzatok, ha még nem tettétek volna! Mindenkit szeretettel látunk.

 

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2017.11.10.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+