MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok!

Az androidportal egy fura képződmény. Egy hobbiprojekt, amit létrehoztunk anno és legnagyobb meglepetésünkre még mindig működik. Számtalan androidos portál, blog jött létre és tűnt el azóta már, s mi még mindig itt vagyunk. A legkeményebb, hogy nem csak mi, hanem Ti is velünk. Ennek pedig a kulcsa, hogy az Androidportal sosem egy egyszemélyes kis projekt volt. Közösséget építettünk, közösséget építünk. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Ezeket a közösségeket szeretném itt összeszedni, mert a fórum megszűnése óta elés sokfelé van jelen Androidportál közösség.

Google Plus

https://plus.google.com/communities/113052031595565230752

Telegram csoport

https://telegram.me/androidportalpodcastchat

Facebook közösség/csoport

https://www.facebook.com/groups/androidportal/

Facebook oldal

https://www.facebook.com/androidportal/

Twitter

http://twitter.com/androidportal

Ezenkívül jelen vagyunk a tumblr-en is, de oda csak szintén kiszórjuk a bejegyzéseinket. :) És hallgathatóak is vagyunk.

Azt hiszem semmit nem hagytam ki. A legbeszélgetősebb a Telegram. Aki gyors kérdezz-felelekre vágyik, ne hagyja ki! A Facebook csoport felfutóban van. Kevesen vagyunk, de egyre erősebb a csapat. A Google Plus közösség pedig méltán az egyik legjobb és legnépesebb itthon. Csatlakozzatok, ha még nem tettétek volna! Mindenkit szeretettel látunk.

 

(x) hirdetés
2017.11.10.

+