MojAndroid
(x) hirdetés

Nem csak flancos és drága rendezvényeket ajánlunk Nektek. :) Persze azokat sem érdemes kihagyni. Holnap Okostelefon Akadémia. 14. alkalommal. És a téma a podcastban is unalomig ismételet AI, avagy a mesterséges intelligencia. És persze mindez hogy még izgalamsabb legyen, az online tanulással egybekötve.

Tudnivalók:

Gyorsan regisztráljatok és gyertek holnap! További részletekért olvass tovább!


Mesterséges Intelligencia (AI) és digitális tanulás
(itt regisztrálhatsz az eseményre: http://bit.ly/OA14-regisztracio)

Mesterséges intelligencia? Önmagát programozó és továbbfejlesztő szoftver? Személyi asszisztens egy telefonba bújtatva, ami megtanulja szokásainkat, hogy megkönnyítse mindennapjainkat?

2017 első Telenor Okostelefon Akadémiája, ahol ismert szakemberek osztják meg, hogy pontosan mi is az a mesterséges intelligencia, hogyan befolyásolja az életünket, és milyen szerepe lehet ennek a mobilok és az okostelefon felhasználók világában. Hogyan lehet egy gépet tanulásra bírni, és hogyan lehet az embereket egyszerűbben, ugyanakkor izgalmasabban tanítani a digitális világban.

A 14. Okostelefon Akadémia előadói:
– Sepp Norbert, az IBM Watson magyarországi nagykövete
– Szalontay Zoltán, a Telenor vezető üzleti alkalmazástervezője
– Ádám Péter, a Cellect menedzsere, Alpha 1 programozható robot bemutató
– Startup eszmecsere: Béres Eszter (Musicating – Telenor Accelerate), Kürti Jerry (Tabello), Várszegi Dávid (Intellisense) és Visy Zoltán (Redmenta) beszélgetése a digitális oktatásról

Az esemény kiállítói területén kipróbálhatjátok magatokat robotprogramozóként, tesztelhetitek a HTC Vive virtuális valóságát valamint a Samsung és a Huawei is elhozza az MWC előtt bemutatható okoseszközeit. A kiállítótérben a Makerspace standját is érdemes lesz meglátogatni, ahol ZsDavval, a népszerű vloggerrel mérhetik össze ügyességüket a vállalkozó kedvű látogatók.

Az est záróakkordja az elmaradhatatlan Okostombola, izgalmas nyereményekkel.

2017.02.21.

+