MojAndroid
(x) hirdetés

Egy visszatérő hobbink van minden év áprilisában, ez pedig a Smart konferencia meglátogatása. Előtte pedig ezt megosztjuk Veletek is. Most lehet kedvezményesen regisztrálni az eseményre. Erre bíztatunk is mindenkit, aki nem bízik a szerencséjében, de már most biztos benne, hogy ott szeretne lenni. Szeretnénk idén is kisorsolni egy jegyet az olvasóink között.

2017. április 5. Budapest. Egyelőre ezek a biztos pontok, valószínűleg ezért is kapta a kedvezményes jegyár a “vakrandi”, azaz “BlindDate” fantázianevet.

A rendkívül kedvezményes “BlindDate” regisztráció 2017. január 23-ig érvényes! A “BlindDate” regisztráció díja 19 900 Ft + Áfa. 2017. január 24-től a konferencia részvételi díja módosul!

Mielőtt bárki kiakad és elmeséli, hogy megbolondultunk, ezen az áron legalább két Mi Band 2-t vesztek (s még meg is érkezik áprilisig), eláruljuk, hogy az árakat nem mi szabjuk. Cserébe azt is megsúgjuk, hogy nemzetközi viszonylatban nézve ez tényleg nagyon kedvező ár.

Tehát, akik terveznek idén is menni, azok kattintsanak! Többieknek beszámolunk majd az oldalon a Smart konferencia alakulásáról.

Az androidportál idén is médiatámogatója az eseménynek.

(x) hirdetés
2017.01.18.

+