MojAndroid
(x) hirdetés

Továbbra is fut (mit fut, robog!) az együttműködésünk a Tomtop online kütyübolttal. Igen, sorsolni is fogunk eszközöket (megígértem, nem?), amint kifundálom a dolog logisztikáját.

Addig viszont hoztam nektek kuponokat. Ha épp most vennél telefont, melegen ajánlom hogy olvass tovább!

vernee Mars 193 dollárért

Az első egy egészen szép telefon (hogy is fogalmazzak, ha tetszik az iPhone 7, ez is tetszeni fog), a vernee Mars. Ezt a kütyüt 223 dollárért vehetnéd meg, de a VerneeMars30 kupon beírásával ebből kapsz 30 dodó kedvezményt. Szóval 193 dolcsiért egy fém unibody, quick charge-os, 4 GB RAM-os, vékony bezeles, 13 Megapixeles kamerával szerelt telefon, valaki? Ami nekem különösen tetszik, az a telefon oldalára szerelt ujjlenyomatolvasó, ezt kifejezetten vagánynak tartom. Ja, és stock Android 6.0, OTA-kkal, stock!

vernee Apollo lite 228 dollárért

Ha eggyel hagyományosabb dizájnra vágysz de még mindig 65 ezer forint alatt maradnál a vásárlásoddal, nézz el ide, és használd az ApolloLite068 kuponkódot (európai raktárból rendeléshez), és a listaárból 20 dollár kedvezményt kapsz. Emlékszem, régen 100 ezer forint volt nálam a “normális” telefon thresholdja, ez meg itt 65000 alatt, hát mi folyik Gyöngyösön?!…

A vernee Apollo egyébként MIUI alapú OS-szel érkezik (tehát nem stock), emellé pedig Helio X20 tízmagos (?!) CPU-t, 4 GB RAM-ot, 1080-as 5,5″-os kijelzőt, és 16 Megapixeles kamerát kapsz — nem viccelnek.


vernee márka többi kütyüjét erre találod. Ha pedig a Tomtop-nál éppen futó összes akcióra lennél kíváncsi, ide klikkelj!

(x) hirdetés
2016.09.25.

+